Verkocht

Oudedijk 15 3888MP UDDEL

Omschrijving

Mooi gelegen VLEESKALVERENBEDRIJF met ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS op een mooie locatie in het buitengebied van Uddel (gemeente Apeldoorn). Het bedrijf heeft een capaciteit van 483 vleeskalveren (witvlees, automatisch voeren) en ligt op een goed bereikbare locatie. Zowel het woonhuis als het bedrijfsgedeelte verkeren in een goede staat van onderhoud en maken een verzorgde indruk. Grondoppervlakte: 4.465 m².

Overname van het bedrijfsgedeelte middels een C.V. of V.O.F. met de huidige eigenaar is bespreekbaar.

Bouwjaar: 1977 (uitbouw 1996)
Isolatie: muur- en kapisolatie, grotendeels dubbele beglazing
Inhoud: ± 700 m³
Bouwwijze: traditioneel
Verwarming: CV (aardgas) en allesbrander

INDELING WOONHUIS
Het woonhuis is royaal opgezet en biedt door de indeling, uitzicht en locatie een bijzondere sfeer.

Begane grond: ruime hal/zitkamer, toilet, luxe badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel), meterkast, ruime kelder, open keuken bestaande uit 2 royale keukenblokken met diverse inbouwapparatuur, r, ruime woonkamer met fraaie nieuwe vloer en prachtig uitzicht naar de overzijde.
1e etage: 3 slaapkamers, overloop met loggia, kantoor annex slaapkamer, toilet en opstelling wasmachine en droger, CV-ketel (Atag), diverse bergkasten.
Aansluitend aan de woning bevindt zich een garage annex werkplaats.

BEDRIJFSGEDEELTE

Kalverenstal (bouwjaar rond 1970), uitvoering steen/spouw en dakbedekking met golfplaten.
De stal bestaat uit 4 afdelingen en biedt plaats aan 201 vleeskalveren, welke worden gehuisvest in RVS-groepshokken. De stal is prima geïsoleerd. Mechanische en natuurlijke ventilatie. Mestopslag: 245 m³. Afmetingen stal: 20,2 x 28,4 meter.

Kalverenstal (bouwjaar 1984), uitvoering steen/spouw en dakbedekking met golfplaten, voorzien van 102 nieuwe zonnecellen. Op jaarbasis genereert dit ca. 30.000 Kwh. Voorts zijn zonneboilers aanwezig (120 m²), waardoor er een reductie van 32% op het energieverbruik wordt gerealiseerd. De stal bestaat uit 5 afdelingen en biedt plaats aan 282 vleeskalveren, welke worden gehuisvest in RVS-groepshokken. De stal is goed geïsoleerd en beschikt over veel volume. Mechanische en natuurlijke ventilatie. In 2014 zijn nieuwe ventilatoren gerealiseerd met energiezuinige regelaars. In deze stal bevindt zich de voerkeuken met RVS mengketels, warm- en koudwatervat, (Welvaarts) voercomputer en Remon-waterinstallatie met ontijzering. Bulksilo’s inpandig en aan de buitenzijde 2 voersilo’s. Mestopslag: 180 m³. Afmetingen stal: 21 x 37,2 meter.

In 2014 is er een nieuwe HR Combi ketel Remeha geïnstalleerd.

OVERIGE OPSTALLEN EN VOORZIENINGEN

– Werktuigenloods met 2 paardenboxen, afm. 7,5 x 15,53 meter;
– De loods is recent voorzien van nieuwe dakplaten. Onder de loods bevindt zich een mestkelder met een inhoud van 180 m³;
– Machineberging (geïsoleerd) met roldeur. Afm. 8 x 20 meter;
– Sleufsilo met prefab betonelementen. Afm. 5,86 x 20 meter;
– Spoelplaats;
– Op het bedrijf is recent een nieuwe hygienesluis gerealiseerd.

VERGUNNINGEN

De huidige vergunde veebezetting conform de door de gemeente Apeldoorn verleende milieuvergunning betreft de volgende aantallen:
– 489 vleeskalveren (code Rav A 4.3);
– 2 paarden (code Rav K 1);
– Overeenkomend met een NH³ uitstoot op jaarbasis van 1.232,5 kg;

Door de Provincie Gelderland is onder kenmerk 2008-008097 een vergunning verleend in het kader van de Natuurbeschermingswet 1998, voor het houden van 489 vleeskalveren en 2 paarden.

BESTEMMINGSPLAN

Het bedrijf is onderdeel van het bestemmingsplan Buitengebied Uddel (gemeente Apeldoorn) en wordt aangeduid met aan agrarisch bouwperceel.

BEDRIJFSTOESLAG

Blijkens het meest recente overzicht (2014) zijn op het bedrijf EU-toeslagrechten geregistreerd met een bruto uitkeringswaarde van € 29.306,06.

OVERIGE INFORMATIE

– Het perceel heeft aansluiting op de distributienetten voor aardgas, elektra (en op de riolering). Eigen waterbron aanwezig en in gebruik voor zowel privé als bedrijf. Aansluiting op waterleidingnet is tevens mogelijk;
– Huidige exploitatie in de BTW-regeling, door koper voort te zetten;
– Een gedeelte van de dakbedekking van de schuren is inmiddels vervangen door asbestvrije golfplaten.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Apeldoorn
Sectie
A
Perceel
6.101
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Apeldoorn
Sectie
A
Perceel
6.820
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken