Verkocht

Lange Zuiderweg 0 ong 3781PL VOORTHUIZEN

Omschrijving

Mooie uitzichten over de weilanden, maar toch in de nabijheid van de kern! En uw eigen woning ontwikkelen, voorzien van alle luxe. Wie wil dat nou niet? In het buitengebied van Voorthuizen mogen wij u twee zeer fraai gelegen en riante BOUWKAVELS van circa 9.000 m² aanbieden. Deze kavels geven u de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning van maximaal 1.000 m³ (inclusief inpandige berging en exclusief vergunningvrije mogelijkheden) te ontwikkelen. De nieuwe woningen dienen in een landelijke stijl gebouwd te worden.

Voorthuizen ligt centraal in Nederland, op de overgang van de bosgebieden van de Veluwe naar het agrarische bedrijvenlandschap van de Gelderse Vallei. Het gebied wordt gekenmerkt door met houtsingels omgeven open ruimtes van wisselende grootte en kleinere bosschages. Recreatiegebied Zeumeren is op steenworp afstand van uw toekomstige woning gelegen.

En toch zijn alle voorzieningen in de nabijheid. Na circa 1,6 kilometer meter rijdt u de bebouwde kom van Voorthuizen – een dorp met ruim 10.000 inwoners – binnen, waar enkele basisscholen, kerken, sportverenigingen en diverse winkels zijn gelegen. Ook grote steden, zoals Amersfoort of Apeldoorn, zijn binnen 30 autominuten te bereiken. Kortom… een heerlijke plek om met uw gezin te genieten van het buitenleven!

De beide bouwkavels krijgen een gezamenlijke oprit vanaf de Lange Zuiderweg. De beplanting, bestaande uit bomen en struiken, een boomgaard en hagen, vormt het nieuwe ruimtelijke kader van de erven. Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

De bouwkavel wordt u aangeboden zonder architecten- en/of aannemersverplichtingen, voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 575.000,- v.o.n. U kunt zelf een aannemer kiezen. Het ontwerp van de woning kan aangepast worden aan uw eigen wensen, mits dit technisch en binnen de voorschriften mogelijk is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

• De kosten voor de aanleg van nutsvoorzieningen vanaf de Lange Zuiderweg naar de woning zijn voor rekening van de koper.
• De exacte oppervlakte van de bouwkavels is in overleg te bepalen.
• Het perceel is voorzien van de enkelbestemming ‘Wonen’ en een archeologische dubbelbestemming. Het is ook mogelijk op het perceel een vrijstaande woning met een inhoud van 600 m³ en een vrijstaand bijgebouw van 80 m² op te richten.
• De omliggende cultuurgronden hebben een agrarische bestemming, zonder verdere bebouwingsmogelijkheden.
• Aanvaarding en levering in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
9.000 m²

Kadastrale gegevens

Perceel type
Deelperceel
Gemeente
Voorthuizen
Sectie
F
Perceel
3.578
Oppervlakte
9.000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Lange Zuiderweg 0 3781PL VOORTHUIZEN