Verkocht onder voorbehoud

Kromme Akker Zuid 2 blok 4 bouwnummer 24 0 ong 3781MK VOORTHUIZEN

Omschrijving

Kromme Akker Zuid, fase 2 is een nieuwe groene woonbuurt in Voorthuizen. Het stedenbouwkundig ontwerp voor de buurt houdt rekening met de aanwezige landschappelijke kwaliteiten in de omgeving. Om de buurt heen liggen (deels) bestaande groene randen. Deze brede groen- en waterstructuren vormen samen de groene kamer waarbinnen de woonbuurt is ontworpen.

Langs de noordrand wordt de beplanting op de oevers meer biodivers gemaakt waarbij waar mogelijk de steile oever wordt afgegraven. Langs de westrand is een nieuw landschap ontworpen bestaande uit een watergang met flauwe oevers en nieuwe beplanting bestaande uit een fraaie mix van bomen en heesters. Langs de Wikselaarseweg/Groote Elstweg wordt een doorgaande bomenstructuur geplant zodat deze fraaie landweg een groene begeleiding aan beide kanten krijgt. Langs de oostrand vormen wadi’s met bomen de grens naar het aangrenzende terrein met de nieuwe basisschool en het Dorpshuis.

Vanuit de buurt, die ontworpen is als (zoveel mogelijk) autoluwe hoven, is direct zicht op het omliggende groen. Doordat de hoven zich verbreden naar buiten toe ontstaat er ruimte voor groen in de hoven en wordt de verbinding naar buiten versterkt. Ieder hof krijgt kleurrijke plantvakken waarin het beplantingsprincipe ‘green to colour’ wordt toegepast. Centraal ligt een grote groene ruimte die het hart vormt en verschillende functies heeft, zoals spelen, ontmoeten en waterberging.

De buurt is opgebouwd uit een mix van verschillende woningtypen voor verschillende doelgroepen waaronder starters en senioren. Deze verschillende woningtypes zorgen ervoor dat verschillende leefstijlen hier door elkaar heen wonen.
De architectuur van de woningen is beslist hoogwaardig te noemen, er wordt gebruikt gemaakt van mooie materialen en de diversiteit in kapvormen zorgen voor veel variatie in het gevelbeeld.

Voor meer informatie over deze woningen én de enige mogelijkheid tot inschrijving verwijzen wij u naar de website: nieuwbouwvoorthuizen.nl

Er worden 2 verschillende types middenwoningen gerealiseerd, bij deze woningen zijn specifieke inschrijfvoorwaarden van toepassing, lees deze goed door op de site nieuwbouwvoorthuizen.nl

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

MAKELAARS

Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen inéén geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Voorthuizen. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de wijk Kromme Akker Zuid 2! Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
8 juli 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Tussenwoning
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
107 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
375 m³
Perceel
121 m²

Indeling

Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Energie

Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin
voortuin, achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken
Kromme Akker Zuid 2 blok 4 bouwnummer 24 0 ong 3781MK VOORTHUIZEN