Onder optie

Hunnenweg 19 A 3781NM VOORTHUIZEN

Omschrijving

Nieuw te bouwen vrijstaande woning!

Op een prachtige, groene plek in het landelijke buitengebied van Voorthuizen mogen wij u een luxe VRIJSTAANDE VILLA aanbieden op een royaal perceel van 2.190 m², geheel eigen grond.
De nieuw te bouwen duurzame woning is onder architectuur ontworpen en met de bouw is reeds gestart door bouwbedrijf Van Ginkel te Lunteren.
Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen en zijn van een hoogwaardige kwaliteit, wat een lange levensduur garandeert. De geheel nieuwe en moderne woning met veel lichtinval wordt casco opgeleverd en dat wil zeggen dat de woning feitelijk alleen wind- en waterdicht is. De afbouw is nog helemaal naar uw eigen smaak en wensen in te vullen. Ook is het mogelijk om vergunningsvrij een extra bijgebouw of garage van circa 50 m² te bouwen.

Het gezellige dorp Voorthuizen ligt centraal in Nederland en grenst aan de mooie, eindeloze bossen die de Veluwe rijk is. De woning ligt in het buitengebied en toch zijn alle voorzieningen in de nabijheid. Na circa 1,9 kilometer rijdt u de bebouwde kom van Voorthuizen binnen; een levendig dorp met veel horeca en toerisme, goede voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid.

Kortom… een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven!

AANVULLENDE INFORMATIE

• De woning zal door koper dienen te worden aangesloten op de nutsvoorzieningen (gasloos).
• De woning zal worden verwarmd middels vloerverwarming. In de bijkeuken wordt een individuele elektrische combi-warmtepomp aangebracht (bron buitenlucht). In de zomermaanden kan de woning middels dit systeem gekoeld worden. (Warmtepomp dient door koper te worden aangeschaft).
• Het totale woonoppervlakte inclusief de vergunningsvrije aanbouw/garage komt uit op circa 202 m², met een inhoud van circa 845 m³.
• Door de gemeente Barneveld zijn voorschriften gesteld betreft erfbeplanting aan de randen van de twee kavels achter de bestaande woning Hunnenweg 19.
• De 2 kavels met nieuw te bouwen woningen krijgen een eigen, brede inrit, welke in gezamenlijk overleg en voor gezamenlijke kosten dient te worden verhard. De eigendom van de inrit (1.385 m²) wordt gezamenlijke eigendom van de grondeigenaren (beiden 1/2e).
• Aanvaarding en levering in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
onder optie
Aangeboden sinds
14 juni 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
202 m²
Inhoud
845 m³
Perceel
2.190 m²

Indeling

Aantal kamers
7 kamers
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers

Buitenruimte

Tuin
landelijk gelegen
Tuin
tuin rondom, zijtuin, voortuin, achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Hunnenweg 19 A 3781NM VOORTHUIZEN