Verkocht

Hof van Oosterwold 0 ong 1349 ALMERE

Omschrijving

Wonen in de natuur kan niet dichter bij de Randstad komen

Ten oosten van Almere ontstaat een uniek gebied ‘Oosterwold’ waar dromen en mogelijkheden dicht bij elkaar komen.
Mede door de ontwikkeling van het gebied zonder gedetailleerd plan zal Oosterwold gevormd gaan worden door haar bewoners in een omgeving die zijn groen en agrarisch karakter zo veel mogelijk behoudt.

Om dit te realiseren zijn er diverse spelregels op Oosterwold van toepassing met betrekking tot de inrichting van de kavels.
Door de terughoudende rol van de overheid zal er in Oosterwold een diversiteit ontstaan in architectuur en landschapsinrichting. In geheel Oosterwold, 43 km², moeten er 15.000 woningen gerealiseerd worden hetgeen een veel lagere dichtheid inhoudt dan elders in de Randstad.

HOF VAN OOSTERWOLD
In deze unieke omgeving van bos en weids uitzicht wordt momenteel ‘Het Witte Dennenhof’ gerealiseerd, wellicht beter bekend als ‘Hof van Oosterwold’. Hof van Oosterwold is ontstaan vanuit een gedachtegoed en enthousiasme om een omgeving te realiseren waar men kan wonen, werken, stadslandbouw kan toepassen en het landleven ervaren. Het Witte Dennenhof is 1,5 hectare (15.000m²) groot met 10 kavels en één gezamenlijke kavel.

HOF VAN OOSTERWOLD 2
Op steenworpafstand van het Witte Dennenhof zal Hof van Oosterwold 2 ontwikkeld worden. De opzet zal grotendeels gelijk zijn maar zowel de oppervlakte van de kavels als van de woningen worden ruimer. De oorsprong hiervan ligt in de mogelijkheden die men met de kavel en woning voor ogen heeft in combinatie met de spelregels van Oosterwold. Hof van Oosterwold 2 wordt 2,325 hectare (23.250m²) groot met 11 kavels voor bungalows en één gezamenlijke kavel.

LOG BUNGALOWS
Op Hof van Oosterwold 2 worden op de riante kavels LOG Bungalows gerealiseerd. Deze woningen zijn geheel uit hout opgetrokken dat een zeer goede isolatiewaarde heeft en door het hout tevens binnen toe te passen erg sfeervol is.
De LOG woningen zijn onderhoudsarm, voorzien van de modernste installaties en uitgevoerd als geheel gelijkvloerse bungalow van 111m² of 132m² woonoppervlak (respectievelijk 128m² en 152m² bruto vloeroppervlakte (BVO).

KEUZEVRIJHEID
De verdeling van de twee type bungalows over de kavels is slechts indicatief. U kunt zelf bepalen of u kiest voor 111m², 132m² of maatwerk. Daarnaast zijn er afhankelijk van de kavel grootte nog diverse uitbreidingsmogelijkheden en kunt u de indeling van de bungalow geheel naar eigen wens bepalen.

REALISATIE
Binnen de spelregels van Oosterwold hebben wij vanuit het gedachtegoed getracht een omgeving te realiseren waar men in rust en ruimte kan wonen en werken. Dat er hierdoor unieke mogelijkheden zijn ontstaan weet u inmiddels.

Graag lichten wij, in een persoonlijk gesprek, toe wat het inhoudt om een unieke kans als Hof van Oosterwold te benutten, wat de spelregels inhouden en vooral om te vernemen wat uw wensen zijn.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
132 m²
Inhoud
410 m³
Perceel
1.330 m²

Indeling

Aantal kamers
4 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Oppervlakte
1.330 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
landelijk gelegen
Tuin
tuin rondom
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Hof van Oosterwold 0 ong 1349 ALMERE