Verkocht

Het Poortje blok 5 bouwnummer 9 0 ong 3781BD VOORTHUIZEN

Omschrijving

Aan de oostzijde van Voorthuizen, op de grens waar het dorp en het Wilbrinkbos elkaar ontmoeten, wordt de nieuwe woonbuurt Het Poortje ontwikkeld. Door de realisatie van de rondweg aan de noordzijde van Voorthuizen is bij de aansluiting met de Apeldoornsestraat een ‘nieuwe ruimte’ ontstaan. In deze nieuwe ruimte, op de overgang tussen de Veluwe en Voorthuizen, komt deze aantrekkelijk groene en kleinschalige woonbuurt.

Stedenbouwkundige opzet
Het plan is opgedeeld in drie woongebieden, waarbij in het meest oostelijk gelegen gebied, het appartementengebouw (niet in verkoop) de ‘kop’ van het plan accentueert en daarmee de nieuwe entree van Voorthuizen vormt. In het middelste gebied zijn de rijwoningen gelegen, deze zijn verdeeld over vier bouwblokken die hoofdzakelijk naar de buitenzijde van het plan zijn gericht. Vervolgens is er een groene tussenzone waarin de bestaande boerderijwoning is opgenomen. In het westelijke woongebied, grenzend aan de Roelenengweg, worden de riante halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

Architectuur
De architectuur is hoogwaardig te noemen, er is gekozen voor herkenbare basisvormen, afgedekt door kappen met rijke overstekken en veel details. De materiaal- en kleurkeuze zorgen voor een prachtig geheel. Er is gekozen voor natuurlijke materialen zoals baksteen, hout, keramische dakpannen en riet. De kleurstelling van het gevelmetselwerk kent voornamelijk aardse tinten, waarbij de bouwblokken onderling een subtiele kleurnuance kennen en voor de overige materialen is er een kleurenpallet gebruikt dat passend is binnen deze landelijke omgeving.

Voor meer informatie over deze riante woningen én de enige mogelijkheid tot inschrijving verwijzen wij u naar de website: nieuwbouwvoorthuizen.nl

De woningen worden uiteraard gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

MAKELAARS

Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen inéén geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Voorthuizen. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in het Poortje! Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
8 juli 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
1 m²
Inhoud
3 m³
Perceel
255 m²

Indeling

Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Energie

Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin
in woonwijk
Tuin
voortuin, achtertuin

Garage

Capaciteit
1
Bekijk alle kenmerken
Het Poortje blok 5 bouwnummer 9 0 ong 3781BD VOORTHUIZEN