Verkocht

Harremaatweg bouwnummer 1 0 ong 3781NJ VOORTHUIZEN

Omschrijving

Op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf op de hoek Veldkampstraat/Harremaatweg in Voorthuizen staat de ontwikkeling van een appartementencomplex gepland. Het toekomstige gebouw heeft een alzijdige uitstraling. Dit wil zeggen dat het gebouw geen achterkant heeft. Met name naar de bestaande hoek, maar ook straks naar het achtergelegen sportgebouw en de groene ruimte die ontstaat als de bestaande school wordt gesloopt. Het is een mooie groene locatie dus daarom zijn de bestaande bomen geïnventariseerd. Op basis hiervan hebben wij bij het ontwerp rekening gehouden met het behoud van zoveel mogelijk bomen.

Het ontwerp heeft geresulteerd in een bouwmassa met 11 luxe appartementen. De keuze is gemaakt om vier appartementen te maken per verdieping. Hier doorhebben we op iedere hoek een appartement en dus een goede alzijdige uitstraling. Door de ligging aan de rand van de bestaande woonwijk en de afmetingen van de appartementen met minimaal drie kamers ontstaat een mooie woonplek op deze locatie. Alle appartementen hebben een ruim balkon op de hoeken van het gebouw. Aan de noordzijde van de kavel wordt een ruime parkeergelegenheid gerealiseerd die netjes in het groen wordt opgenomen. Vanaf deze plek kunt u via de ruime entree de woningen middels een trap of lift bereiken.

De architectuur van het gebouw is hoogwaardig en eigentijds. De drie lagen zijn opgedeeld in een duidelijk horizontale geleding middels de zichtbare vloerranden. Hiertussen is gekozen voor metselwerk of houtenkozijnen die van vloer tot vloer lopen. Hierdoor zal er veel licht binnenkomen, maar ontstaat er ook een mooie ruimtelijke beleving vanuit de appartementen.

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat er op deze locatie aan de Veldkampstraat een stoere, eigentijdse appartementenvilla wordt gerealiseerd waar heerlijk kan worden gewoond. Wij wensen u als toekomstige bewoner veel woonplezier!

11 Appartementen
Er zijn 3 appartementen gelegen op de begane grond en 4 op de eerste en tweede verdieping van het complex. Op de begane grond worden een 11-tal bergingen gerealiseerd (inpandig). De woonoppervlakte varieert vanaf ca. 80 m² tot ca. 112 m². Koopsom vanaf € 309.950,- v.o.n tot € 444.950,- v.o.n. Type A appartementen zijn voorzien van één parkeerplaats welke bij de koopsom is inbegrepen. Type B appartementen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen welke bij de koopsom zijn inbegrepen.

Voor de appartementen met een koopsom van € 309.950 geldt een zelfbewoningsplicht van vijf jaar.

Alle appartementen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.

De verkoop gaat via inschrijving. Inschrijfformulieren zijn op te vragen bij de projectmakelaars. De sluitingsdatum voor inschrijving is uiterlijk donderdag 12 maart 2020 om 17:00 uur. Uiterlijk maandag 16 maart 2020 vindt de toewijzing plaats.

TYPE A Appartementen bouwnummers 01, 04 & 08:
– Royale buitenruimte;
– Standaard voorzien van badkamer en toilet;
– Optioneel te voorzien van wintertuin;
– Ruime inpandige berging.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Appartement/flat
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
80 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
272 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers

Energie

Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmte terugwininstallatie, warmtepomp, vloerverwarming geheel
Warm water
zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Perceel type
Appartementsrecht of complex
Gemeente
VOORTHUIZEN
Sectie
A
Perceel
1.234
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
aan rustige weg

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken
Harremaatweg bouwnummer 1 0 ong 3781NJ VOORTHUIZEN