Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is verkocht

Vellerse Poort - Florentijn bouwnummer 29 0 ong BARNEVELD, Veller

Koopsom € 429.500 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Geniet van de rust aan de rand van Barneveld!

Wonen in Veller is wonen in een prachtige omgeving. De afgelopen jaren is de woonwijk Veller uitgegroeid tot een wijk waar het niet alleen prettig wonen is, maar waar mensen echt hun 'thuis' hebben gevonden.

Veller is bijna af. Het laatste project dat Veller compleet maakt: Vellerse Poort. Vanwege de bijzondere locatie van dit project, aan de rand van het gebied, dicht tegen de groene bufferzone met Gemeente Ede, is niet zonder reden gekozen voor de titel Vellerse Poort.

Niet zonder reden, want Barneveld is een fijne gemeente om te wonen, te werken en te recreëren. De centrale ligging en goede bereikbaarheid, de mooie voorzieningen en de prachtige omgeving van de Gelderse Vallei en het Veluwemassief maken dat velen in Barneveld willen wonen en werken.

De kwaliteit van Veller, de kwaliteit van de locatie en het uitdagende beeldkwaliteitsplan heeft de architect gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen voor wat betreft het ontwerp van de woningen. De uitgangspunten waren helder; een tot de verbeelding sprekend, samenhangend buurtje ontwerpen met een diversiteit aan architectuurbeelden. De nieuwe wijk is de toegang tot de nieuwe woonwijk. De uitstraling van de woningen zet de toon voor de rest van de wijk. Dat vraagt om bijzonder zorgvuldig ontworpen woningen en een hoogwaardige uitvoering. Vanuit de samenhang van de wijk zijn de woningen ontworpen. Twee architectuurstijlen in drie verschillende kleuren metselwerk met twee verschillen soorten dakbedekking. Dat vraagt een zorgvuldige afweging aan materialen om een kakofonie te voorkomen.

Doordat de vormentaal van de woningen voor alle types min of meer gelijk is gehouden is er eenheid
in het straatbeeld ontstaan. De differentiatie is gecreëerd door subtiele verschillen tussen de twee architectuurstijlen. De een iets klassieker, de ander met wat strakkere moderne elementen. Verschillend door de topgevels, kozijnritmiek en steenkleuren. De gevels worden uitgevoerd met veel verschillende kozijnvormen, fraai metselwerk met mooie ambachtelijke detaillering, zoals rollagen en staand metselwerk. De eindwoningen hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen bovenal voor sociale controle op het openbaar gebied. De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Iedere woning een eigen identiteit. Met de diverse kopers-opties kunt u de woning verder voor u op maat vormgeven.

Een duurzame en energiezuinige basis
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Daarom worden de woningen van het project 'De Vellerse Poort standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnen klimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept. Voor de kopers voor wie de omschreven duurzame en energiezuinige maatregelen niet ver genoeg gaan, is er goed nieuws: in dit project wordt een nóg duurzamere optie aangeboden. Bij deze optionele variant die individueel te kiezen is, is een pakket samengesteld waarbij de basisuitvoering is aangescherpt.

16 Twee-onder-één-kapwoningen vrije sector: Koopsommen vanaf € 423.750,- v.o.n. tot € 469.500,- v.o.n.

De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
Alle woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is op te vragen bij de makelaar.





Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
154 m²
Inhoud
577 m³
Perceeloppervlakte
315 m²
Bouwjaar
2018
Kamers
5
Slaapkamers
3

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
154 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Bruto inhoud
577 m³
Perceeloppervlakte
315 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren, dakraam

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel, zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barneveld
Sectie
A
Perceel
1234
Oppervlakte
315 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuidwest, 10.50 x 16.24 m
Oppervlakte
171 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
aangebouwd steen, parkeerplaats
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vellerse Poort - Florentijn bouwnummer 29 0 ong BARNEVELD, Veller