Sleedoornweg 0 ong GARDEREN

Vraagprijs vanaf € 370.000 k.k.

Omschrijving

DE SLEEDOORN, STIJLVOL LANDELIJK WONEN!

In het prachtige, glooiende landschap van het mooie dorp Garderen vindt een herinrichting plaats van een voormalig agrarische locatie. Het biedt de mogelijkheid drie villa's te ontwikkelen op zeer ruime percelen. De herinrichting is ontworpen vanuit de gedachte om de landelijke setting te versterken door een nauwkeurig op elkaar afgestemd ensemble te creëren, als ware het een boerenerf met diverse opstallen, schijnbaar willekeurig op het erf geplaatst. Gelegen aan de Sleedoornweg draagt het project de naam 'De Sleedoorn' en hebben de villa's hun eigen unieke karakter en uitstraling, verwoord in de benamingen 'bloesem', 'blad' en 'bes'. De verschillende types kunnen willekeurig worden gekozen en verwisseld per kavel. Deze unieke mogelijkheid biedt de grootst mogelijke vrijheid binnen de door de gemeente gestelde kaders.

TYPE BLAD
Het blad zorgt voor de visuele aanwezigheid van de Sleedoorn, is egaal van kleur, heeft een scherpe nerf maar is vriendelijk van vorm. Het blad vangt het licht wat zorgt voor sterke wortels en een rijke bloesem; het verbindt daarmee het binnenste met het buitenste. Deze principes hebben geleid tot de architectuur en de verschijningsvorm van deze moderne variant van landelijk wonen. Door het metalen fels dak komt de 'nerf' tevoorschijn. Dak en gevel vormen geen groot contrast en presenteren zich als een eenduidige vriendelijke vorm. Deze architectuur biedt de mogelijkheid veel licht in de woning toe te laten door grote glazen gevels te maken en binnen en buiten optimaal met elkaar te verbinden.

TYPE BLOESEM
De bloesem is fris en heeft een mengeling van witte, zacht gele en beige tinten. De bloesem is niet overheersend maar in bloei is zij wel de kroon op het werk. De bloesem lijkt alleen maar mooi te willen zijn, maar feitelijk is zij de drager van de toekomstige vrucht. De landelijke en authentieke architectuur en traditionele kleuren en materialen verwijzen naar de oorsprong en de ontwikkeling van de cultuur rond Garderen. Door het rieten dak en buitenmuren van wit stucwerk heeft deze villa op het eerste gezicht een traditionele en bij de streek passende architectuur. Fris en rijk aan sfeer. Binnen ademt de woning het moderne wonen, ruimtelijk en voorzien van prachtige zichtlijnen, gericht op en nauw verbonden met de landelijke omgeving.

TYPE BES
De steenvrucht van de Sleedoorn, waarvan de wand een stenig karakter heeft, heeft een rechtopstaande vorm. Gedurende de levensduur is hij gevarieerd in kleur, eindigend in zwart. Het is een klassieke vrucht. De statige vorm, het stenige karakter en de gevarieerde kleuring zijn inspiratiebron geweest voor de rijke architectuur van deze villa, vormgegeven in een klassieke landschapstijl. Een nauwkeurig samengestelde mix van bakstenen vertellen samen met het zwarte dak de geschiedenis van de vrucht. Aangevuld met statige vormgevingselementen toont deze villa zich in klassieke puurheid. De wanden zijn hard, maar binnen is het warm, knus en sfeervol, gericht op de prachtige natuur, waar de bes uiteindelijk één mee wordt. De villa is aanwezig, maar voegt zich naar het landschap.
In het plan wordt elke woning voorzien van een bijgebouw in de stijl van de woning. De gehele woning wordt voorzien van een geïsoleerde kelder. De woning wordt verwarmd door een individueel
gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie.

Kavel 1
VERKOCHT

Kavel 2
Deze kavel wordt aangeboden met een oppervlakte van 2.200 m² voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 370.000,- k.k. In overleg kan eventueel meer grond worden bijgekocht (circa 7.500 m²).

Kavel 3
Deze kavel wordt aangeboden met een oppervlakte van 2.800 m² voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 375.000,- k.k.

BESTEMMINGSPLAN

Het bestemmingsplan "Sleedoornweg-Harskamperweg-Engelsestadweg" ten behoeve van de bouw van drie extra woningen op het perceel Sleedoornweg 25-27 in Garderen is op 10 juni 2014 vastgesteld door de gemeenteraad.

AANVULLENDE INFORMATIE

Ten behoeve van de beeldkwaliteit van de bebouwing en de percelen in zijn geheel zijn er enkele randvoorwaarden gesteld. Deze lichten wij op uw verzoek graag toe.

BELASTING EN KOSTEN

Kosten komen voor rekening van koper. Hieronder vallen in ieder geval de eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting en de notariskosten.

NUTSVOORZIENINGEN

De kosten voor de aanleg van nutsvoorzieningen vanaf de Sleedoornweg naar de woning zijn voor rekening koper.

Aanvaarding en levering in overleg.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
11.940 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2200 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Garderen
Sectie
R
Perceel
5689
Oppervlakte
9200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Garderen
Sectie
R
Perceel
5686
Oppervlakte
2740 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Sleedoornweg 0 ong GARDEREN