Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is verkocht

Rumelaarseweg 0 ong WOUDENBERG

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

BOUWKAVEL RUIMZICHT op mooie locatie in het hart van landgoed Ringelpoel

In een landelijke omgeving, tussen Woudenberg en de Utrechtse Heuvelrug, is deze bijzondere bouwkavel gelegen van maar liefst ca. 2.500 m². De kavel wordt omringt door bos en landerijen en biedt een prachtig uitzicht. Het perceel is gelegen aan het deel van de Rumelaarseweg dat bereikbaar is via de Rottegatsteeg en de Strubbelenburg.

Woudenberg ligt centraal in het land en is goed bereikbaar via de A12, A28 en diverse N-wegen. Door de nabijheid van het centrum van onder meer Woudenberg en Scherpenzeel zijn vele voorzieningen als scholen, winkels en sportvoorzieningen op korte afstand bereikbaar. Diverse bossen, nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het Henschotermeer om heerlijk in te recreëren zijn in de nabijheid gelegen.

Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor het realiseren van een vrijstaande woning van maximaal 600 m³ (goothoogte ten hoogste 6 meter en bouwhoogte ten hoogste 10 meter) met een bijgebouw van maximaal 80 m² (goothoogte ten hoogste 3 meter en bouwhoogte ten hoogste 6 meter). De opstalhouder dient voorafgaand aan de bouw van de nieuwe woning zelf zorg te dragen voor de omgevingsvergunning, alsmede voor de overige van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen. Naast de publiekrechtelijke vergunning(en) dient ook privaatrechtelijke goedkeuring van het landgoed te worden verkregen voor het bouwplan. De voorwaarde voor goedkeuring is dat het bouwplan dient te passen bij de uitstraling en het karakter van het landgoed.
Tevens dient de opstalhouder zorg te dragen voor de keuze en realisatie van een warmtebron. De grondeigenaar voorziet in de aansluiting van riolering, de overige nutsvoorzieningen dient opstalhouder voor eigen rekening te verzorgen.

Landgoed Ringelpoel zal het opstalrecht uitgeven voor een periode van 30 jaar tegen de gebruikelijke 'algemene voorwaarden vestiging recht van opstal Schoutenhuis BV'.
De jaarlijkse retributie die fiscaal aftrekbaar is en jaarlijks geïndexeerd wordt volgens het CPI bedraagt € 13.500,-. De indicatieve vraagprijs van € 450.000,- k.k. is de gekapitaliseerde retributie.

In overleg is meer grond dan voorgenoemde 2.500 m² bespreekbaar.


Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
2.500 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Woudenberg
Sectie
I
Perceel
191
Oppervlakte
2500 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rumelaarseweg 0 ong WOUDENBERG