Plagweg 16 EMPE

Vraagprijs € 1.225.000 k.k.

Omschrijving

In het prachtige coulissen landschap gelegen PAARDENHOUDERIJ, met een moderne ruime woning van circa 1.469 m³. Het totale perceel is 1.99.55 hectare groot. Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud.

BOUWKENMERKEN

Het woonhuis wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De installatie kan tevens worden gebruikt om te koelen. Alle ramen aan de zonzijden zijn voorzien van automatische zonwering. Het woonhuis is voorzien van een professionele alarminstallatie. Er bevinden zich sfeervolle terrassen rondom de gehele woning, waardoor op elk moment van de zon genoten kan worden.

Het object heeft een agrarische bestemming, waar alle vormen van grondgebonden agrarische bedrijvigheid zijn toegestaan. Wijziging naar een bedrijvenbestemming is mogelijk. Er is een (binnenplanse) mogelijkheid om te wijzigen naar wonen. Hiervoor is een principeverzoek noodzakelijk. De ruime courante gebouwen geven een veel keuze aan gebruiksmogelijkheden, voor zowel bedrijven als particulieren.

INDELING WONING

Souterrain:

Hal met 2 ruime slaapkamers voorzien van ramen met wolfskuilen, waardoor er ruimschoots licht in de slaapkamers valt. Een badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad en wasmeubel met 2 wastafels, technische ruimte en een sauna.

Begane grond:

Entree/gang met toilet en vide, een ruime bijkeuken met twee wasmachine-aansluitingen, woonkamer met grote open haard en een televisiekamer met gashaard.

De zeer ruime keuken is voorzien van luxe inbouw-apparatuur:
- 2 dubbeldeurs Amerikaanse koelkasten:
o verdeling koelkast 1: 1 deel koelkast, 1 deel wijnkoelkast,
o verdeling koelkast 2: 1 deel koelkast, 1 deel diepvriezer met ingebouwde ijsblokjesmaker en gekoelde watertap,
- 1 Miele oven en 2 Miele stoomovens,
- 1 Miele magnetron oven en 1 Miele oven 90 cm,
- 1 Miele inductieplaat met 3 kookpunten en 1 Miele inductieplaat met 2 kookpunten,
- 1 Miele Tepanyak plaat en 1 Miele lavasteen grill,
- 2 Miele vaatwassers,
- een quooker en 2 spoelbakken,
- dubbele afzuiginstallatie met verlichting boven kookeiland en een afzuigkap boven de Tepanyak plaat,
- hardhouten bar en diverse inbouwkasten.

Eerste verdieping:

Overloop/gang met bergkast, ouderslaapkamer, badkamer (voorzien van vloerverwarming) met wasmeubel, ligbad, dubbele inloopdouche en een toilet, een tweede slaapkamer, een zeer ruime derde slaapkamer, een tweede badkamer met douche, wasmeubel en toilet.

Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer gerealiseerd.

Het perceel is voorzien van een rijhal (20 x 40 meter) met eb en vloed rijbodem (van Equisport en Stability Mix), 10 paardenstallen waarvan 5 merrie veulen boxen en 3 wasplaatsen met warm en koud water waarvan 2 met solarium, veldschuur met 3 paardenstallen, geconditioneerde zadelkamer, fourage en werktuigenstalling, een technische ruimte waar de vorstvrije drinkbak voorziening en de installatie voor de eb en vloedbodems zich bevinden en een kantine. De kantine is voorzien van vloerverwarming, een keukenblok, douche, toilet en een eigen CV.

Verder zijn er 5 paddocks, waarvan 2 gedraineerd, weilanden en een buitenpiste (20 x 60) met eb en vloed rijbodem (Equisport en Stability Mix) en verlichting.

Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 99 a 55 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
K
Perceel
605
Hectare
01
Are
99
Centiare
55

Kadastrale gegevens

Gemeente
Brummen
Sectie
K
Perceel
605
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Plagweg 16 EMPE