Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is verkocht

Oudeweg 20 HULSHORST

Vraagprijs € 297.500 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Oude beukenbomen omlijsten deze twee fraaie grote bouwkavels die ontstaan zijn door het beëindigen en afbreken van de voormalige boerderij en bijgebouwen. De locatie ligt op een paar honderd meter van eindeloze bosgebieden waar u kunt genieten van de rust die de Veluwe biedt.
Tevens dichtbij het Veluwemeer gelegen. Het totale perceel is maar liefst 8.740 m² groot, waardoor na splitsing kavels ontstaan van meer dan 4.000 m²!
De te bouwen woningen mogen een maximale begane grondoppervlakte hebben van 120 m² met een maximale goothoogte van 4 meter en een maximale nokhoogte van 9 meter.
Aan bijgebouwen is maximaal 75 m² toegestaan per kavel.
Kopers hebben de vrijheid hun eigen droom hier te verwezenlijken, De Gemeente Nunspeet zal echter wel mee willen denken om een passend ontwerp te realiseren in dit fraaie gebied. Voor alsnog dient er een gezamenlijke oprit te komen richting de beide kavels. De ligging is uitermate centraal, tussen Harderwijk en Nunspeet, met uitstekende verbindingen. Toch woont u hier prachtig in de rust en geniet u van het magnifieke buitengebied, welke afgewisseld wordt met weilanden, zandverstuiving, bossen en houtwallen.

Bijzonderheden
- De verkoper heeft voor zijn rekening het perceel laten controleren op vervuiling. De kavels kunnen daarom met een officiële schoongrondverklaring worden aangeboden. Tevens heeft er een asbestinventarisatie plaatsgevonden.
- Er is reeds een schets van een type woning getekend door Architectenburo Slaa en van Asselt uit Nunspeet. Dit type woning dient slechts als voorbeeld voor hetgeen er gebouwd kan worden. U heeft als koper de vrijheid om iets anders in te dienen bij de Gemeente Nunspeet. Contactpersoon Gemeente Nunspeet de heer Gerrit de Vries.
- Het bestemmingsplan is goedgekeurd, een koper dient uitsluitend een omgevingsvergunning (bouwvergunning) in te dienen voor de te bouwen woning.
- Er is een gemeentelijke vergunning vergunning voor het slopen c.q. verwijderen van de aanwezige gebouwen.
- Ecologisch-, akoestisch- en milieurapport voldoen aan alle eisen.

VOORZIENINGEN

De nutsvoorzieningen zijn aanwezig op het perceel in verband met de oude situatie. Koper dient zelf voor zijn rekening de kavel/woning aan te sluiten op de nutsvoorzieningen.

Vraagprijs:
Kavel 1: ca. 4.370 m²: Verkocht
Kavel 2: ca. 4.370 m²: € 297.500,- k.k.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
4.370 m²
Bouwjaar
2013

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4370 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nunspeet
Sectie
H
Perceel
2888
Oppervlakte
4370 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In bosrijke omgeving
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oudeweg 20 HULSHORST

naar Oudeweg 20 HULSHORST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand