Krommestraat 12 Barneveld

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Omschrijving

Statige kantoorvilla met ruime bestemming op unieke centrumlocatie!

Deze statige en volumineuze KANTOORVILLA is gelegen op een prachtige centrumlocatie en slechts 100 meter verwijderd van de publiekstrekker ''Jan van Schaffelaarstraat'.
In dit pand zijn de typische stijlelementen uit de jaren '30 nog duidelijk aanwezig wat het een tijdloze, karakteristieke uitstraling geeft. De bestemming van het perceel bretreft ''GEMENGD'' wat tal van gebruiksmogelijkheden geeft. Denk bijvoorbeeld aan bedrijf, detailhandel, dienstverlening of gezondheidszorg. Daarnaast is deze jaren '30 villa bijzonder ruim bemeten met respectievelijk ca. 283 m² woonoppervlak en ca. 943 m³ inhoud. Door de combinatie van deze maten, de gebruiksmogelijkheden en de locatie is dit een zeer interessant object!
Tevens is het mogelijk om in overleg met de gemeente een procedure te starten om de bestemming te wijzigen naar wonen zodat u (ook) kunt wonen in een rijk gedetailleerd historisch pand op een zeer unieke locatie.

Barneveld is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen A1/A30/A12 en zijn er 3 treinstations die een goede verbinding met Amersfoort en Ede/Wageningen hebben. Daarnaast biedt Barneveld door o.a. de aanwezigheid van het Schaffelaartheater en het Schaffelaarse bos u een gevarieerd aanbod in ontspanningsmogelijkheden.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: omstreeks 1930;
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, opgetrokken in stenen spouwmuren met een snijvoeg en de mansardekap is gedekt met fraaie Tuile du Nord pannen;
Woonoppervlakte: ca. 283 m²;
Inhoud: ca. 943 m³;
Perceeloppervlakte: 394 m²;

INDELING

Parterre
Entree aan de voorzijde naar de centrale hal met meterkast. Aan de linker- en rechterzijde een voorkamer die beiden zijn voorzien van een karakteristieke erker. Dames- en herentoilet, urinoir en wastafel. Vervolgens 2 ruime multifunctionele kamers aan de achterzijde van het pand. Trapkast. CV ruimte met Nefit installatie. Aan de achterzijde is een platte uitbouw waar de keuken zich bevindt. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; koelkast, magnetron, keramische kookplaat, vaatwasmachine en spoelbak. Vanuit de keuken is er direct toegang tot de tuin.

1e Verdieping
2 Slaapkamers aan de voorzijde. Eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. 2 Slaapkamers aan de achterzijde.

2e Verdieping
Bereikbaar middels vaste trap en voorzien van 4 ruime kamers die allen zijn voorzien van een dakkapel. Tenslotte zijn er nog 2 bergingen op deze verdieping.

BIJGEBOUW

Stenen bijgebouw gedekt met golfplaten. Dit bijgebouw heeft als kantoor gediend en kan daardoor, na renovatie, ook goed dienen als bijvoorbeeld guesthouse.

VOORZIENINGEN

Het pand is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

De volgende activiteiten zijn toegestaan;
- Bedrijven in de categorie A en B;
- Detailhandel volumineus;
- Dienstverlening;
- Gezondheidszorg;
- Kantoor;
- Kunst en cultuur.

Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de gemeente een procedure te starten om de bestemming te wijzigingen naar wonen.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
283 m²
In units vanaf
283 m²
Perceel
394 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barneveld
Sectie
B
Perceel
2535
Oppervlakte
394 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Krommestraat 12 Barneveld