Kleibergsestraat 0 ong EETHEN

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Onvoorstelbaar mooi wonen in de kop van Noord Brabant.

Gelegen tussen de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen zijn in een landelijke omgeving op landgoed Het Eethense Weideland 4 bouwkavels gerealiseerd, welke tevens onder de Natuurschoonwet gerangschikt zouden kunnen worden.

Eethen is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en grenst aan de provincies Zuid-Holland en Gelderland. Grote steden als Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Utrecht zijn eenvoudig te bereiken.

Het landgoed biedt veel privacy en is nog uit te breiden en/of aan te passen aan eigen wensen. De terp is omgeven door water en zorgt ervoor dat de huizen, gelegen op circa 3000 m² perceel en welke tot aan 1500 m³ gebouwd mogen worden, fantastische vergezichten krijgen.

De combinatie van de statige Coninkshoeve, Swinenbrueck, Den Brueckert en Het Poortgebouw, welke zeer geschikt is voor kantoor of praktijk aan huis, zorgen met behoud van een eigen karakter voor een mooi bij elkaar passend geheel. Het ontwerp is zodanig dat men vanuit de begane grond van de huizen zicht heeft op de waterpartij welke er voor zorgt dat de privacy gewaarborgd is.

De oppervlakten van de 4 kavels bedragen ca. 3.000 m². Zij worden vrij van aannemer en architect verplichtingen aangeboden.

De woningen mogen tot 1500 m³ groot zijn en er mag een bijgebouw van 60 m² geplaatst worden. De inhoud, het woonoppervlak en de specificaties op Funda zijn een indicatie van de mogelijkheden. De artist impressions en de plattegronden geven een voorbeeld van woningen van circa 370 m² woonoppervlak.

Indien gewenst is NSW-rangschikking mogelijk d.m.v. een ruim 5 ha groot NSW-landgoed (inclusief privé bouwkavel). De inschrijving kan, afhankelijk van de kavel, plaatsvinden op het recht van erfpacht (inschrijven op de te betalen canon) of op het volle eigendom.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
54.110 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalburg
Sectie
C
Perceel
1286
Oppervlakte
54110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken