Deze woning is verkocht

Hunnenpad 11 Putten

Vraagprijs € 495.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Van bouwkavel naar droomhuis… wat een fantastische beleving!

Een bouwkavel bemachtigen en daar uw eigen droomvilla creëren dan maakt u werkelijk een reis naar een ultieme beleving! Als deze beleving dan ook nog uitgevoerd kan worden in de bestaande gewilde villawijk het 'Puttenbosch' dan wordt een verbazingwekkende droom werkelijkheid.

Glooiend en ongerept: een oase voor het grijpen. "Een geschenk van de natuur". Graag nemen wij u mee naar een unieke zeldzame beschikbare plek op de Veluwe…! Verscholen in het groen, waar u de drukte van de stad kunt ontvluchten, maar vooral een plek om het leven te vieren en samen te zijn. Het vertrekpunt voor eindeloze wandelingen door het eeuwenoude dromerige Putterbosch waar de eiken- en beukenstammen de sfeer bepalen.

U heeft nu de ultieme kans om uw eigen droomvilla te realiseren op een prachtig gesitueerd perceel van ruim 1.000 vierkante meters met rijk volgroeide groene bosschages, u kunt zo gaan bouwen, de tuin is immers al aangelegd!

Op de foto's is een vrijstaande woning als impressie en ter indicatie te zien om een gevoel te krijgen bij deze kavel, ontworpen door Roordink architecten te Putten. Zij kunnen u verder helpen en begeleiden bij het bouwen van deze woning.

- Inhoud woning: ca. 825 m³.
- Oppervlakte bijgebouw (incl. tussenlid): 60 m².
- Woonoppervlakte: ca. 195 m².

Natuurlijk staat het u volledig vrij om een ander ontwerp te realiseren. Er zijn geen aannemers- en/of architect verplichtingen.

Het bestemmingsplan biedt u de mogelijkheid een vrijstaande woning te realiseren waarbij de bouwhoogte 8 meter mag bedragen (met vrijstelling 10 meter) en met een maximaal vloeroppervlak van maar liefst 340 m². Bijgebouwen zijn toegestaan met een maximaal oppervlak van 45 m² (met vrijstelling 60 m²).

Perceeloppervlakte: 1.060 m².
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.060 m²
Bouwjaar
2019

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1100 m²

Indeling

Energie

Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
11766
Oppervlakte
1060 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hunnenpad 11 Putten