Dit bedrijfsobject is verkocht

Hoofdstraat 41 B Driebergen-Rijsenburg

Vraagprijs € 759.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Op een perfecte locatie in het midden van het land worden een riante loft offices aangeboden in een kleinschalig nieuwbouwproject met in totaal drie kantoorgebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat in combinatie met het moderne en toch tijdloze ontwerp voor een prachtig uiterlijk zorgt. De kantoorgebouwen hebben de luxe uitstraling van een loft; door de aanwezigheid van verdiepingshoge raampartijen wordt veel lichtinval gewaarborgd en ontstaat er interactie tussen binnen en buiten.

De ligging betreft een goede zichtlocatie op de kruising van de N225 met de Loolaan in Driebergen-Rijssenburg, met een perfecte bereikbaarheid. De op- en afrit van de A12 bevinden zich letterlijk om de hoek op enkele meters afstand, waardoor Utrecht met ca. 15 autominuten te bereiken is. NS-station Driebergen-Zeist is op loopafstand gelegen met een directe verbinding van 8 minuten naar Utrecht Centraal.

De loft offices bieden vele mogelijkheden voor het creëren van een dynamische werkruimte. Door een bruto vloeroppervlakte van 165 m² op de begane grond en 220 m² op de verdieping, is er maximale indelingsvrijheid.
Perceeloppervlak is een indicatie, de percelen dienen nog te worden ingemeten.

De kantoorgebouwen worden casco opgeleverd, inclusief trappenhuis en voorzien van de nutsaansluitingen in de meterkast. Indien gewenst kunnen de gebouwen custom-made worden afgewerkt.

Er zal ruime parkeergelegenheid beschikbaar zijn. Per gebouw zijn 10 parkeerplaatsen inbegrepen met een mogelijkheid om 5 parkeerplaatsen bij te kopen. De buiteninrichting zal gerealiseerd worden door de ontwikkelaar en het terrein zal worden afgesloten met een elektrisch toegangshek om veiligheid te waarborgen. Tevens zal er een gemeenschappelijke fietsenberging worden geplaatst.

Gebouw B (midden) : € 759.000 v.o.n. exclusief btw

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
385 m²
In units vanaf
385 m²
Opp bedrijfshal
15 m²
Perceel
500 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Driebergen-Rijsenburg
Sectie
A
Perceel
1678
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hoofdstraat 41 B Driebergen-Rijsenburg