Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Haarweg 21 * Maarsbergen

Vraagprijs € 485.000 k.k.

Omschrijving

UNIEKE BOUWMOGELIJKHEID IN MAARSBERGEN OP ROYAAL BOUWKAVEL

Aan de rand van het groene dorp Maarsbergen staat deze vrijstaande woning met paardenstal op een schitterend gelegen perceel van 4.786 m². Een prachtige locatie die binnenkort geheel opnieuw zal worden ontwikkeld. De huidige opstal kan worden gehandhaafd en gemoderniseerd, dan wel worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwbouw.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande woning met een gemaximeerde goot- en bouwhoogte van 6 en 10 meter. Daarbij mag het volledige bouwvlak bebouwd worden wat kan resulteren in een bouwvolume van naar schatting 800 tot 1.000 m³. Voor de exacte bestemmingsplanregels verwijzen wij u graag naar het bestemmingsplan, welke is te bekijken op de site van de Utrechtse Heuvelrug. Vanzelfsprekend kunt u ook nadere informatie inwinnen via het omgevingsloket van de gemeente.

Zoekt u een plek om te wonen in het groen, maar daarnaast ook steden in de directe nabijheid? Op korte afstand van de verbindingswegen A12 en A28 zijn steden als Amersfoort en Utrecht binnen een half uur per auto bereikbaar. Ook met de trein staat u via het nabij gelegen NS-station Maarn met een kwartier op Utrecht Centraal. De dorpen Maarn, Woudenberg en Scherpenzeel liggen op fietsafstand en bieden u goede voorzieningen zoals scholen en winkels.

Ook zijn in de nabije omgeving veel wandel- en recreatiegebieden aanwezig zoals het Leersumse Veld, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, het Henschotermeer en Golfclub Anderstein. Kortom, een prachtige plek met veel groen, rust en voorzieningen in de directe omgeving.

Om een goed beeld te krijgen van de het perceel nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

TUIN
Het perceel vraagt om een herinrichting van de tuin. Momenteel is de in het verleden gebruikte rijbak nog duidelijk zichtbaar.

PAARDENSTAL
Achter het woonhuis staat een ruime paardenstal van circa 130 m². De praktische indeling van drie royale boxen en de open stalruimte, maakt de stal ook geschikt voor andere doeleinden. De stal is voorzien van een grote schuifdeur, vier (stal)deuren, water en elektra. Aan de achterzijde treft u nog een opslagruimte aan en een mestbak.

BIJZONDERHEDEN
• Beschikt over een paardenstal van ruim 130 m².
• Bij verkoop zal er een kwalitatieve verplichting worden opgenomen voor de instandhouding van de recent aangeplante bomen. Deze zogenaamde 'boscompensatie' is onderdeel van de recente gebiedsontwikkeling rondom de woning.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
4.786 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4786 m²

Indeling

Voorzieningen
satellietschotel, rookkanaal, dakraam

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maarn
Sectie
E
Perceel
849
Oppervlakte
4786 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Haarweg 21 * Maarsbergen

naar Haarweg 21 * Maarsbergen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand