Deze woning is verkocht

Gooyerdijk 124 nabij DOORN

Vraagprijs € 539.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Op een unieke locatie net buiten Doorn met uitzicht op de glooiingen van de Heuvelrug bieden wij u aan, twee royale bouwkavels van circa 1.000m². Op de kavels mogen woningen worden gerealiseerd met een inhoud van circa 600 m³ met een goothoogte van 4,5 meter en een nokhoogte van 10 meter, daarnaast is het mogelijk een riant bijgebouw te realiseren.
Voor nadere regels en specificaties verwijzen wij u naar het bestemmingsplan, waarvan de regels zijn opgenomen in de brochure en tevens te vinden zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het dorp Doorn ligt schitterend op de Utrechtse Heuvelrug. Het gebied is al eeuwen een gewilde plek waar welgestelden landgoederen en buitenplaatsen stichtten. Deze twee bouwpercelen zijn gelegen aan de rand van Doorn maar echter toch op fietsafstand van alle voorzieningen zoals scholen, verbindingswegen, winkelcentrum, en sportfaciliteiten. Kortom een combinatie die niet vaak voor komt.

De koper is vrij in de keuze van aannemer en architect.

VRAAGPRIJS
KAVEL I ca. 1.000 m² € 539.000,- k.k.
KAVEL II ca. 1.000 m² € 519.000,- k.k.

Let op overdrachtsbelasting op bouwkavels bedraagt 6%.

In samenspraak met de Stuurgroep Kromme Rijnlandschap is er kritisch gekeken naar de landschappelijke inrichting van de herverkaveling van de toekomstige situatie, in relatie hiermee is er een document opgesteld hoe de kavels wel al dan niet ingericht kunnen worden. Een potentiele koper is na verwerving zelf verantwoordelijk voor de inrichting van het perceel. Een kopie van de uitgangspunten is te verkrijgen via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.000 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Doorn
Sectie
A
Perceel
6296
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Gooyerdijk 124 nabij DOORN