Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Garderenseweg 122 Uddel

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Iedereen die een beetje de weg weet op de Veluwe, kent het Uddelermeer. Een paar honderd meter noordelijker ligt het Bleekemeer. Minder goed zichtbaar en daardoor ook minder bekend, maar een fantastische plek om uw eigen woonhuis te realiseren. Omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld in de nabijheid mogen wij u deze zeer riante BOUWKAVEL van circa 3.800 m² aanbieden.

Deze kavel biedt u de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning van maximaal 700 m³ (exclusief vergunningvrije mogelijkheden) en voorzien van alle luxe te ontwikkelen. Op nog geen 20 minuten rijden van zowel Barneveld als Apeldoorn kunt u hier heerlijk genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht op het omliggende landschap. Op het perceel is, naast de woning, een bijgebouw met een oppervlakte van 100 m² toegestaan. De nieuwe woning dient in een landelijke stijl gebouwd te worden. Duurzame materialen als baksteen, gebakken pannen en riet garanderen een lange levensduur.

Het erf krijgt een eigen oprit vanaf de Blekemeer (een zijstraat van de Garderenseweg). De beplanting, bestaande uit bomen en struiken, een boomgaard en hagen, vormt het nieuwe ruimtelijke kader van het erf. Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

In het gebied contrasteren open gras- en bouwlanden met besloten gebieden met bos en houtwallen. Na circa 700 meter rijdt u echter de bebouwde kom van Uddel – een dorp met ruim 4.000 inwoners – binnen, waar twee basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, kerken, de slager en de bakker, een supermarkt en enkele andere winkels zijn gelegen. Naast de dorpsvereniging zijn er nog diverse sportverenigingen, zangverenigingen en een muziekvereniging. Door de ligging aan de N310 en de perfecte busverbindingen is het dorp goed te bereiken.

De bouwkavel wordt u aangeboden zonder architecten- en/of aannemersverplichtingen, voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 375.000,- k.k. U kunt zelf een aannemer kiezen. Het ontwerp van de woning kan aangepast worden aan uw eigen wensen, mits dit technisch en binnen de voorschriften mogelijk is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

• Kosten komen voor rekening van koper. Hieronder vallen in ieder geval de eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting en de notariskosten.
• De kosten voor de aanleg van nutsvoorzieningen vanaf de Blekemeer naar de woning zijn voor rekening van de koper.
• In overleg is extra grond, met een oppervlakte van 2.000 m², bij te kopen.
• Aanvaarding en levering in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
3.800 m²

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3800 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Apeldoorn
Sectie
A
Perceel
7796
Oppervlakte
3800 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Garderenseweg 122 Uddel