Deze woning is verkocht

Eendenparkweg 0 ong Ermelo

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

NOG 1 BOUWKAVEL BESCHIKBAAR!

WONEN IN HET TONSELSE VELD: RUIMTE VOOR INSPIRATIE, AMBITIE EN ONTWIKKELING.

Het Tonselse Veld verandert stap voor stap in een levendig en eigenzinnig gebied waar wonen, werken en recreatie samengaan met de landschappelijke en natuurlijke kernkwaliteiten van het (omliggende) gebied. Een prachtige omgeving om uw eigen woonhuis te realiseren! Wij mogen u hier drie zeer riante BOUWKAVELS aanbieden. Thans is nog één bouwkavel van circa 6.000 m² beschikbaar.

Het Tonselse Veld is het gebied ten noorden van de kern van Ermelo, gelegen bij de entree van Ermelo vanuit Harderwijk. Tien minuten fietsen en u staat in het centrum van Ermelo, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Maar ook de gezellige binnenstad van Harderwijk ligt op fietsafstand. De gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen (waaronder de A28) en het treinstation Harderwijk maakt het een prima plek voor mensen die werken in het westen van het land en toch willen genieten van rust en ruimte.

Want van de rust genieten, dat kunt u op deze plek! Vanuit uw toekomstige woonhuis kijkt u fraai over uw eigen weide en het daarachter gelegen bos. Hier bevinden zich diverse wandel- en fietspaden, met verbindingen naar de uitgestrekte bosgebieden ten zuiden en oosten van het Tonselse Veld. In sommige delen is het aanwezige microreliëf opvallend. Het Tonselse Veld ligt voor een groot deel in het Centraal Veluws Natuurgebied (CVN).

BESTEMMINGSPLAN

Binnen het bouwvlak van circa 225 m² is het mogelijk een vrijstaand landhuis op te richten. Er zijn geen aannemers- of architectverplichtingen. Het bestemmingsplan laat de toekomstige eigenaar veel ruimte waar het de architectonische vormgeving en het gebruik van materialen betreft. De goot- en nokhoogte mogen maximaal 3 meter respectievelijk 8 meter bedragen. De toegestane gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken bij een woning varieert van 150 m² - 200 m². U dient, voorafgaand aan de bouw van de nieuwe woning, zelf zorg te dragen voor de omgevingsvergunning, alsmede voor de overige van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen.

Een houtwal, langs de zuidoostelijke perceelsgrens, accentueert de ruimtelijke structuur van deze omgeving. De achterzijde van het perceel, de zijde langs het bosgebied, blijft open. Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

AANVULLENDE INFORMATIE

• Akoestisch onderzoek, asbestonderzoek, verkennend bodemonderzoek en flora- en fauna onderzoek zijn beschikbaar.
• De resterende agrarische opstallen op het perceel zijn gesloopt. Het perceel wordt schoon opgeleverd.
• Koper dient voor eigen rekening zorg te dragen voor de aanleg en aansluiting op de nutsvoorzieningen, alsmede voor de aanleg van een eigen inrit vanaf de Eendenparkweg.
• Kosten komen voor rekening van koper. Hieronder vallen in ieder geval de eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting en de notariskosten.
• Aanvaarding en levering in overleg.

De bouwkavel wordt u aangeboden zonder architecten- en/of aannemersverplichtingen, voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 425.000,- k.k. U kunt zelf een aannemer kiezen. Het ontwerp van de woning kan aangepast worden aan uw eigen wensen, mits dit technisch en binnen de voorschriften mogelijk is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
6.000 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
6000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ermelo
Sectie
E
Perceel
3612
Oppervlakte
6000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Eendenparkweg 0 ong Ermelo