Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Dit agrarisch object is verkocht

Dwarsgraafweg 0 ong KOOTWIJKERBROEK

Vraagprijs € 120.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

EEN MOOI PERCEEL CULTUURGROND IN HET BUITENGEBIED VAN KOOTWIJKERBROEK

Het perceel, met een totale oppervlakte van 1 hectare, 29 are en 5 centiare, is gunstig aan de weg gelegen in het buitengebied van de gemeente Barneveld, ten zuidoosten van Kootwijkerbroek. Intensieve landbouw is de belangrijkste gebruiksvorm in dit kleinschalige agrarische bedrijvenlandschap.

Op het perceel staat een degelijke halfvrijstaande schuur met een oppervlakte van circa 6,0 x 9,0 meter. De schuur is opgetrokken middels bakstenen wanden en bedekt met asbestcement golfplaten. Er is een elektra-aansluiting aanwezig (gezamenlijk met de andere helft van het gebouw). Verdere bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

De grond is momenteel in gebruik als maïs- en grasland. Het is hoog gelegen en goed te bewerken. De ontsluiting van het perceel is bijzonder goed. Het is direct vanaf de Dwarsgraafweg te bereiken. De provinciale weg N801 is op korte afstand gelegen.

Het is een ideaal object voor paardenliefhebbers, maar het kan ook gebruikt worden voor het weiden van ander (klein)vee of overige hobbymatige activiteiten.

PLANOLOGIE

De grond heeft de bestemming 'Agrarisch', deel uitmakend van het bestemmingsplan "Buitengebied 2012" van de gemeente Barneveld. Tevens geldt de dubbelbestemming 'Waarde – Archeologie 1'. Het perceel is gelegen in een landbouwontwikkelingsgebied.

BIJZONDERHEDEN

• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen toeslagrechten.
• Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Landbouwgrond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 29 a 5 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Garderen
Sectie
F
Perceel
1362
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Garderen
Sectie
F
Perceel
2309
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dwarsgraafweg 0 ong KOOTWIJKERBROEK