Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Crailoseweg 122 * Huizen

Vraagprijs € 1.450.000 k.k.

Omschrijving

Bouw uw eigen LANDHUIS op deze schitterende, door natuur omgeven, KAVEL van 8.650m². De bouwmogelijkheden zijn buitengewoon royaal. Na het amoveren van de bestaande semi bungalow ontstaat er een bouwkavel voor de bouw van een royaal vrijstaand landhuis. Volgens het vigerende bestemmingsplan is de footprint ruim 500m² exclusief maximaal 60m² aan bijgebouwen en aan- en uitbouwen (buiten de bouwvlek), de maximale nokhoogte is 11,5 meter en de maximale goothoogte 6,5 meter.

Deze locatie grenst direct aan het 55ha aaneengesloten bos van Crailo en het IJzeren veld. Vanuit uw huis loopt u zo de natuur in. Een prachtig en afwisselend gebied met zware beuken, holle paden en open plekken met akkers.

Vrij gelegen met ultieme privacy en toch midden in het Gooi nabij de gezellige dorpen met winkels en restaurants. Goede bereikbaarheid via de uitvalswegen, de A1 en het openbaar vervoer.

BESTAAND SITUATIE
Deze royale VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW is gebouwd in 1975, in de loop der tijd uitgebouwd en heeft een woonoppervlak van ruim 300m².

Indeling
Vanuit de entree toegang tot de lichte hal met toilet, dichte eetkeuken met toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting. Eetkamer met open haard en schuifpui naar de tuin, zeer lichte zitkamer met open haard en toegang tot de tuin. Royale slaapkamer met schuifpui naar de tuin en aansluitend de badkamer voorzien van bad/douche combinatie, toilet en wastafel.

Vanuit de hal toegang tot het souterrain met ruime werk-/slaapkamer met houtkachel toegang tot de ondergelegen ruime kelder. Er is een tweede badkamer met douche en wastafel. Voorts nog twee slaapkamers.

Uw plek van thuis?
Neem voor een bezichtiging contact op met Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in Laren.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
8.650 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
8650 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Huizen
Sectie
A
Perceel
1641
Oppervlakte
4028 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Huizen
Sectie
A
Perceel
1741
Oppervlakte
3473 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Blaricum
Sectie
A
Perceel
2828
Oppervlakte
39 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Blaricum
Sectie
A
Perceel
2830
Oppervlakte
1110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Crailoseweg 122 * Huizen