Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is onder optie

Catharina Mossellaan 2 - 3 Renswoude

Onder optie

Omschrijving

Vrije Kavels "De Groene Kamer"

KAVEL 3:

De hectiek van de Randstad ontvluchten en de rust beleven, dat is mogelijk op deze unieke locatie aan de rand van Renswoude.

De mogelijkheid om uw eigen droomhuis te realiseren op een unieke kavel met oppervlaktes van 1.495 tot 2.790 m². Omzoomd door een houtwal, uitzicht over de weilanden aan de zuidzijde, de bebouwde kom met alle voorzieningen aan de noordzijde. Het kasteelbos op loopafstand, waar vinden we tegenwoordig nog zo'n unieke plek met ruime bouwmogelijkheden.

Naar eigen inzicht een woning realiseren met een inhoud van maximaal 600 m³ en een bijgebouw van 80 m², daarnaast zijn er nog diverse mogelijkheden om vergunningsvrije aan- en uitbouwen te realiseren. Altijd al gedroomd van een mooi wit gestuukte villa met een rieten kap, of juist een woning in de kempische stijl, hier is het mogelijk!

Renswoude gelegen in het hart van Nederland

Deze Utrechtse gemeente ligt in de Gelderse Vallei tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, te midden van weilanden, bossen en natuurgebieden.

Midden in de Gelderse Vallei en in het zuidoosten van de provincie Utrecht ligt Renswoude. Dit prachtige kasteeldorp is gelegen tussen enerzijds de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug en anderzijds de natuurrijke Veluwe. De ligging van Renswoude in de provincie Utrecht is fantastisch, te midden van een groot landelijk en agrarisch gebied, maar ook in de directe omgeving van vele voorzieningen.

Door de centrale ligging van Renswoude zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort, Utrecht en de rijkswegen A12 en A30 snel bereikbaar. Station Veenendaal de Klomp ligt slechts 4 km verwijderd van project 'de Groene Kamer'. Naast de voorzieningen in de directe omgeving beschikt Renswoude zelf ook over een hoog voorzieningenniveau.

Eropuit in groene omgeving

Renswoude is een jonge gemeente, het aantal jeugdigen (onder de 44 jaar) ligt beduidend hoger dan de rest van de provincie Utrecht. Op dit moment heeft Renswoude meer dan 5000 inwoners. Het centrum van Renswoude heeft een gevarieerd aanbod aan voorzieningen.

Het aanwezige winkelbestand kan in ruime mate voorzien in de dagelijkse behoeften. Naast goede detailhandel heeft Renswoude ook een eigen bibliotheek, twee basisscholen
en diverse sportvoorzieningen op sportpark De Hokhorst. Niet alleen beschikt Renswoude over een prachtige natuur, maar ook over een aantal stijlvolle monumenten, waarvan de Koepelkerk, de Nieuwe Buurt en natuurlijk Het Kasteel de bekendste zijn.

Renswoude ligt centraal, heeft de beschikking over vele voorzieningen en heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Kortom een fijne woonomgeving in een prachtig kasteeldorp.

Mogelijke droom woningen

'De Groene Kamer' sluit wellicht naadloos aan bij al uw woonwensen? Ter indicatie is een selectie woningen weergegeven in deze brochure. Om u een idee te geven van de mogelijkheden.

KENMERKEN
Inhoud Maximaal 600 m³ (exclusief onderkeldering)
Goothoogte 4,5 meter
Nokhoogte 10 meter
Bouwvlek circa 10 x 15 meter
Bijgebouw oppervlakte 80 m²
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 6 meter

Wilt u meer? Of ziet u het anders? Wij komen graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te evalueren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.495 m²
Bouwjaar
2020

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1495 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Renswoude
Sectie
G
Perceel
572
Oppervlakte
1495 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Kaart Catharina Mossellaan 2 - 3 Renswoude