Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Dit agrarisch object is verkocht

Berghuizen 3 MAASBOMMEL

Verkocht

Omschrijving

Gelegen op een schitterende locatie, grenzend aan de uiterwaarden van de Maas met schitterende vergezichten, bieden wij u deze markante WOONBOERDERIJ aan, met ruime loods (± 600 m²) op een heerlijk royaal perceel van maar liefst 2.44.91 hectare (24.491 m²). Gelet op de gunstige ligging, royale oppervlakte grond en bijgebouwen een object met diverse mogelijkheden!

De boerderij dateert van de wederopbouwperiode en is omstreeks 1950 gebouwd. Opgetrokken in spouwmetselwerk (woonhuis) en steens metselwerk (aangebouwde veestalling). Dakbedekking middels keramische dakpannen (zadeldak met wolfseinden). Het woonhuis kent veel karakteristieke elementen, zoals originele raampartijen met roedeverdeling en luiken, gootbetimmeringen, granito vloer in de hal, originele deuren. Inhoud ca. 1.249 m³. De boerderij is sterk gedateerd en dient te worden gemoderniseerd. Nieuwbouw is echter eveneens mogelijk. Voor de bestemmingsplan- en bouwvoorschriften verwijzen wij u naar www.ruimtelijke plannen.nl, deze zijn op aanvraag ook verkrijgbaar via ons kantoor. Een bouwkundig keuringsrapport van de woning kunnen wij u overigens op aanvraag verstrekken.

INDELING WOONHUIS

Parterre
Het woonhuis is vrijwel geheel origineel ingedeeld met een centrale hal, slaapkamer en badkamer (in de deel), zitkamer, woonkamer met en-suite deuren, kelder, aangebouwde serre, keuken, toilet.
1e etage: overloop, 3 slaapkamers, doucheruimte en bergzolderruimte.
Overige kenmerken woonhuis
- aangesloten op riolering, aardgas, elektra en waterleiding;
- beton en houten vloerconstructies op de begane grond;
- verdiepingsvloer in hout uitgevoerd;
- gedeeltelijk isolatieglas in hardhouten kozijnen;
- verwarming en warmwater d.m.v. HR ketel (ca. 1992).

BIJGEBOUWEN

Op het erf bevindt zich een ruime loods van ± 600 m² (± 20 x 30 m.), opgetrokken in betonplaatpanelen voorzien van zadeldak, gedekt met asbestcement golfplaten. Dakconstructie met houten spanten, vloerconstructie beton. De loods heeft een vrije hoogte, toegang middels dubbele loopdeur en schuifdeur. De loods is thans in gebruik als caravanstalling. Voorts is een open wagenloods aanwezig, aangebouwd tussen 2 veestallen, gedekt met asbestcement golfplaten.

ERF EN OVERIGE GROND

Het erf is voorzien van redelijke betonverharding. Direct aansluitend zijn enkele ruime weides gelegen, geschikt voor agrarisch gebruik of het hobbymatig houden van dieren.

LIGGING

De boerderij met landerijen is fraai buitendijks gelegen met eindeloze vergezichten in een omgeving met veel recreatie, watersport ('de Gouden Ham') en natuur. Ligging in het buitengebied maar op zeer korte afstand van de bebouwde kom. Voorts centraal in Nederland gelegen. Wat een heerlijke locatie om te onthaasten van de alledaagse drukte!

BESTEMMING

De huidige bestemming betreft agrarische doeleinden.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Nevenbestemming
Wonen
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 44 a 91 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maasbommel
Sectie
C
Perceel
1147
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Maasbommel
Sectie
C
Perceel
1146
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Maasbommel
Sectie
C
Perceel
1148
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Maasbommel
Sectie
C
Perceel
1151
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Berghuizen 3 MAASBOMMEL

naar Berghuizen 3 MAASBOMMEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand