Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is verkocht

de Roef 4 WOUDRICHEM

Vraagprijs € 1.895.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Algemeen:
Het complex is thans in gebruik als agrarisch bedrijf met zorgfunctie bestaande uit een agrarische bedrijfswoning, een potstal met melkstal, een jongveestal met werktuigenberging, een inpandig zorgcomplex met 14 appartementen, een gemeenschappelijke ruimte, bedrijfsruimten en bijbehorend erf, weiland, natuur, drie bunkers en een kazemat.

Bestemming :
• een gedeelte ter grootte van circa 1.10.00 ha, zijnde ondergrond van de gebouwen, is bestemd voor "Agrarisch - Landelijke waarden" met de aanduiding "Bouwblok".
• een gedeelte ter grootte van circa 0.55.00 ha, zijnde de moestuin ten westen van de gebouwen, is bestemd voor
"Agrarisch - Landelijke waarden" met de aanduiding "specifieke vorm van agrarisch - kleinschaligheid".
• een gedeelte ter grootte van circa 22.90.60 ha, zijnde weilanden is bestemd voor "Agrarisch - Landelijke waarden" met de aanduiding "specifieke vorm van agrarisch - openheid".
• drie gedeelten ter grootte van totaal circa 0.50.00 ha zijnde drie bunkers en een kazemat, zijn bestemd voor "Groen – Landschapselement" met de aanduiding "specifieke vorm van groen – groepschuilplaats".

De resterende oppervlakte, ter grootte van circa 13.65.30 ha, is bestemd voor "Bos", "Natuur' en "Water".

NSW-Rangschikking:
Landgoed Kraaiveld is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (Nsw), zoals blijkt uit de beschikking van de staatssecretaris van economische zaken en de staatssecretaris van financiën van 13 oktober 2014.

Bouwjaar:
ca. 2010/2011

Parkeren:
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

Wijze van oplevering:
Leeg en ontruimd, vrij van huur, pacht en gebruik opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg.

Indeling:
Zie bijgevoegde plattegrond en beschrijving.

Kadastrale gegevens :
Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte in hectare
Woudrichem D 1927 8.10.00
Woudrichem D 1928 17.61.60
Woudrichem S 214 5.56.00
Woudrichem S 3013 2.36.60
Woudrichem S 3014 2.06.70


De verkoop geschiedt onder de volgende voorwaarden:
• Voorbehoud goedkeuring college sanering;
• Voorbehoud gunning eigenaar;
• Koper koopt het object "as is";
• Niet zelf bewoond clausule.

Beschrijving

Agrarische bedrijfswoning
De woning is in 2011 opgetrokken uit een hardhouten skelet met een gemetselde borstwering met daarop wanden van stropakken, afgewerkt met stucwerk en heeft een inhoud van circa 775 m3. De woning is vijfhoekig en heeft een puntdak. Zowel de binnen- als buitenzijde van de buitenmuren is met stucwerk (kalk en leem) afgewerkt. De eerste verdieping moet nog in detail worden afgewerkt. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de verdieping wordt met radiatoren verwarmd.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree met spiltrap naar 1e verdieping en doorloop naar;
- toiletruimte voorzien van een wasbak;
- badkamer voorzien van een bad, wastafel en douchecabine, grotendeels betegeld;
- woonkamer met inbouwhaard die tevens doorkijk biedt naar de woonkeuken;
- slaapkamer, welke tevens toegang heeft tot de badkamer;
- woonkeuken, voorzien van een keukenblok met diverse apparatuur

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van de woning zijn op de eerste verdieping vier kamers en een overloop getimmerd, voorzien van elektra. Tevens is er een kleine badkamer met douchecabine en toilet aanwezig. Het betreft een eenvoudige betimmering. Kabels en leidingen zijn niet weggewerkt en zijn duidelijk zichtbaar. De kamers zijn voorzien van radiatoren. Koper dient rekening te houden met een investering om dit naar de wensen des tijds af te werken.

Vanuit de woonkeuken is een gang aanwezig die leidt naar het bedrijfsgedeelte. De gang loopt tussen de dubbele garage en een kantoorruimte door en eindigt in de hygiënesluis tussen het woongedeelte en het bedrijfsgedeelte. In de sluis is een toilet en doucheruimte aanwezig.
Aan de achterzijde van de sluis bevinden zich de technische installaties voor de woning en de melkinstallatie (vloerverwarmingsunit, boilers, pomp, spoelinstallatie, koeling etc.). Deze ruimte is via het naastgelegen tanklokaal bereikbaar.

Het laagbouwgedeelte tussen de woning en het grote bedrijfsgebouw is in spouw gemetseld en voorzien van een plat dak (voorzien van epdm dakfolie) met daarop zonnepanelen. Deze zonnepanelen leveren stroom om de melktank te koelen en zijn voor dit doel aangelegd.
De vloer is van beton grotendeels voorzien van vloerverwarming. In deze laagbouw bevindt zich direct naast de sluis het melklokaal, waarin zich de melktank van 3.300 liter bevindt en de toegang tot de technische ruimte.

Bedrijfsgedeelte in gebruik voor melkvee en vleesvee
Het bedrijfsgedeelte is eveneens in 2011 opgetrokken uit een gegalvaniseerd stalen frame en bestaat grofweg uit twee delen, die aan de voorzijde met elkaar verbonden zijn. Tussen beide gebouwgedeelten bevindt zich een open ruimte.

De gang, die vanuit het laagbouw gedeelte bij de bedrijfswoning doorloopt naar het middengedeelte van beide gebouwgedeelten, loopt voor de melkstal en drie afkalfstallen langs naar het middenterrein. Het middenterrein wordt afgesloten met hoge schuifdeuren.

De 2 keer 5 visgraat melkstal is eenvoudig opgezet zonder melkglazen of afnameapparatuur. De krachtvoerinstallatie is slechts nog in delen aanwezig waarbij onderdelen nog op elkaar moeten worden aangesloten.

Aansluitend achter de melkstal is een potstal aanwezig ter grootte van circa 850 m2. Langs het voerhek en de melkstal is het gangpad met betonroosters en daaronder een drijfmestkelder met een inhoud van circa 420 m3. aanwezig. De capaciteit van deze kelder in de stalperiode is blijkens mededeling van verkoper te klein.

De afscheiding tussen de roostervloer en de potstal bestaat uit een eenvoudig hekwerk van stalen buizen. Bovenin de potstal bevindt zich een automatische stroverdeler. Die buiten met een hooglader kan worden gevuld

In het oostelijke bedrijfsgedeelte bevindt zich het hierna beschreven inpandige appartementencomplex een potstal voor jongvee met een oppervlakte van circa 230 m2. en een werktuigenberging van circa 360 m2.

Boven een gedeelte van de jongveestal is een strozolder aangebracht. Naast de werktuigenberging is van gipsblokken een verwarmingsruimte gebouwd. Hierin bevindt zich een grote houtvergassingskachel met buffervat en verdere benodigdheden. Deze kachel voorziet het gehele complex inclusief woning van warmte en warm water.

Het open gedeelte van het erf tussen het oostelijke en westelijke bedrijfsgedeelte is geasfalteerd met zuurbestendig asfalt. Bij het zorggedeelte en de winkel is een terras met boom aanwezig dat is bestraat met klinkers.


appartementencomplex
Het appartementencomplex is in 2011 opgetrokken en bevindt zich aan de voorzijde van het oostelijke bedrijfsgedeelte. Dit complex is bereikbaar via de binnenplaats van de beide bedrijfsgedeelten en bestaat uit een entree, 14 appartementen, een gezamenlijke woonruimte met keuken, een wasruimte, een winkelruimte, een verwerkingsruimte, een bedrijfsruimte (voorheen brouwerij), een kantine en een koel- en vriescel.

De winkelruimte met verwerkingsruimte, een bedrijfsruimte, koel- en vriescel en een kantine hebben een totale oppervlakte van circa 130 m².

De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van circa 40 m² per stuk (hierbij is één aanzienlijk groter appartement met een oppervlakte van circa 74 m²). Van de appartementen zijn er zeven afgewerkt en zijn de overige 'veilig' gemaakt door te voorzien van noodzakelijke afwerking. Deze noodzakelijke afwerking maakt de appartementen (nog) niet volledig bewoonbaar. Ieder appartement heeft een eigen sanitaire ruimte voorzien van een toilet, douche en gootsteen. Er is een camerasysteem in de gangen en voor alle appartementdeuren is een automatisch sluitsysteem aanwezig.

De indeling van het appartementencomplex is als volgt:

Begane grond:
Entree met ruime gang met trap naar 1e verdieping. Aan de gang bevinden zich de volgende ruimten;
- lift naar eerste etage;
- toilet voorzien van een wasbak;
- garderobekast;
- waskamer;
- vier appartementen;
- woonkamer / recreatieruimte met keuken in eilandopstelling;
- tweede entree met gang naar;
- toilet voorzien van een wasbak;
- kantine met doorloop naar bedrijfsruimte;
- winkelruimte (ook zelfstandig van buiten bereikbaar) met doorloop naar:
- verwerkingsruimte;
- koelcel met doorloop naar vriescel.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar tweede verdieping en toegang tot;
- 7 appartementen waarvan 4 appartementen met balkon.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot;
- 3 appartementen.

Bijzonderheden:
- De panden zijn niet aangesloten op het riool maar op een helofytenfilter
- Op het platte dak van de loods zijn zonnecollectoren geplaatst. Het gehele complex wordt met een hout
cv-installatie verwarmd en van warmwater voorzien, waarbij wordt gestreefd om grotendeels zelf in
voldoende hout uit de hakhoutbosjes te voorzien.
- Verkoper attendeert koper erop dat de koudwaterleidingen in het appartementencomplex direct bij de
vloerverwarming zijn aangelegd, koper dient er rekening mee te houden dat dit in verband met risico op
legionella is aan te merken als bouwkundig gebrek.
- Op het terrein is een openbaar fietspad aangelegd.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
242 m²
Inhoud
857 m³
Perceeloppervlakte
357.090 m²
Bouwjaar
2010
Kamers
4
Slaapkamers
2

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Landgoed
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Dakmateriaal
kunststof, metaal
Keurmerken
Brandveiligheid

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
242 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
857 m³
Perceeloppervlakte
357.090 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel, zonnecollectoren
Type ketel
hout gestookte installatie
Bouwjaar ketel
2010
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Woudrichem
Sectie
D
Perceel
1927
Oppervlakte
81000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Woudrichem
Sectie
D
Perceel
1928
Oppervlakte
176160 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Woudrichem
Sectie
S
Perceel
214
Oppervlakte
55600 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Woudrichem
Sectie
S
Perceel
3013
Oppervlakte
23660 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Woudrichem
Sectie
S
Perceel
3014
Oppervlakte
20670 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, open ligging
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Kaart