Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Welsumerlaan 34 bnr. 5 BARNEVELD

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

6 RIANTE STIJLVOLLE WONINGEN MET HET OOG OP DE TOEKOMST!

VEEL WOONPLEZIER

De historische structuur van het voormalige agrarische gebied vormde de basis voor de stedenbouwkundige opzet van de wijk Veller. Door het opnemen van groenelementen en het handhaven van sloten en beekjes blijven de contouren van het landschap herkenbaar. De woningen staan verspreid over korte straten met daartussen veel ruimte voor groen, water, spelen en parkeren.

Deze zes koophuizen worden gerealiseerd aan de Welsumerlaan in het hart van cluster C. Kenmerkend voor dit deel is de lage dichtheid waarin gebouwd wordt: de bebouwing bestaat hier uit ruime vrijstaande woningen en tweekappers. De nadruk ligt in dit cluster op het individuele karakter van de woningen. De variatie in vorm en kleur van de woningen en het hoogwaardige materiaalgebruik zorgen voor een afwisselend, dorps straatbeeld. De zes woningen staan per drie rondom een driehoekige groene ruimte. De ligging aan deze 'brink' geeft de huizen zowel een voorname als landelijke uitstraling. Wat de zes geschakelde woningen bijzonder maakt is de brede opzet die zorgt dat het huis voor uiteenlopende doelgroepen geschikt is. De royale, flexibele begane grond biedt volop ruimte aan koperswensen. Standaard is er een grote inpandige berging aan de voorzijde en een uitzonderlijk brede woonkamer aan de tuinkant.

Er kan echter ook gekozen worden voor een inpandige garage. Een slaapkamer met badkamer op de begane grond behoort ook tot de mogelijkheden, waardoor de woning levensloopbestendig wordt. Op de verdieping zijn er standaard drie slaapkamers en een badkamer. Ook hier wordt u als koper de mogelijkheid geboden om uw individuele wensen te realiseren. Voor het gevelontwerp hebben wij inspiratie gevonden in rijk gedetailleerde traditionele architectuur. De kwalitatieve, duurzame materiaalkeuze sluit hier op aan. De huizen bestaan uit een hoofdvolume met een op de straat gerichte dwarskap. De verschillende gevelontwerpen en steenkleuren geven ieder huis een eigen karakter. Een deel van de woningen heeft standaard een erker in de voortuin. De woningentree bevindt zich net als de bergingsdeur beschut onder de brede luifel.

Koopsom vanaf € 375.000,- v.o.n. tot € 392.500,- v.o.n.
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
De woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is € 47.500,- incl. BTW.

ENERGIENEUTRAAL WONEN MET EEN EPC VAN 0,0!

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn op onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan onder andere door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Veller BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en dat we de zogenaamde CO2-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, moeten beperken. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om de woningen van het project 'Welsumerlaan' energieneutraal op te leveren.


Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
637 m³
Perceeloppervlakte
231 m²
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Overige inpandige ruimte
50 m²
Inhoud
637 m³
Perceeloppervlakte
231 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren, dakraam

Energie

Energielabel
Klasse A
Status
Voorlopig
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barmeveld
Sectie
A
Perceel
1111
Oppervlakte
231 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuid, 8.50 x 10.50 m
Oppervlakte
89 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
garage mogelijk, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Kaart