Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Dit agrarisch object is verkocht

Van Dijkhuizenstraat 6 NIJKERKERVEEN

Prijs op aanvraag 

Verkocht

Omschrijving

CENTRAAL IN NEDERLAND GENIETEN VAN RUST EN RUIMTE

Net buiten het drukke Amersfoort in het buitengebied van Nijkerkerveen, aan een afgesloten weg, mogen wij u deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met diverse opstallen aanbieden op een perceel van circa 6.000 m². Een heerlijke plek om met uw gezin te genieten van het buitenleven!

De vrije ligging biedt rust en veel privacy en geeft mooie uitzichten over de omliggende weilanden, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De bakker, keurslager en de grote supermarkten zijn binnen 5 minuten te bereiken. Nijkerkerveen ligt centraal in Nederland en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de omliggende dorpen, steden, lagere en middelbare scholen. Met de snelwegen A1 en A28 op een steenworp afstand is de bereikbaarheid perfect en bent u ook zo in de Randstad.

Het is een ideale plek voor mensen die vrij willen wonen in combinatie met een aan huis gebonden beroep of bedrijf. De agrarische bestemming biedt u de mogelijkheid om paarden of koeien in uw eigen weiden te laten grazen. Daarnaast bestaan er wellicht mogelijkheden om de opstallen deels te amoveren en als zogenaamde 'sloopmeters' te verkopen of te gebruiken ten behoeve van functieverandering.

De woning en bijgebouwen zijn goed onderhouden, maar verkeren grotendeels nog in de originele staat. Wilt u dit object moderniseren en tot uw plek van thuis maken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 60 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nijkerk
Sectie
F
Perceel
1319
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Nijkerk
Sectie
F
Perceel
1321
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Nijkerk
Sectie
F
Perceel
1320
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Van Dijkhuizenstraat 6 NIJKERKERVEEN

naar Van Dijkhuizenstraat 6 NIJKERKERVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand