Soestdijkseweg Noord 328 BILTHOVEN

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
Het object staat reeds geruime tijd te koop en de huidige eigenaar wenst het object graag te verkopen tegen elk aannemelijk bod, derhalve geldt de bestaande vraagprijs als indicatie en nodigen wij u graag uit een voorstel uit te brengen middels een inschrijfprocedure. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om, nadat zij voldoende informatie hebben ingewonnen, een bod uit te brengen. Alle biedingen zijn onder voorbehoud van gunning.

We staan stil voor een charmante opvallende monumentale kantoorvilla 1914. De woning van de voormalig commissaris van de Koningin. Omgeven door Vliegdennen en statige panden. Momenteel in gebruik als kantoor. Met zijn solitaire ligging een unieke uitstraling.

Op een centrale en uitstekende locatie in Bilthoven-Noord. De villa heeft op eigen terrein een 16-tal parkeerplaatsen tot haar beschikking. Het kantoor is gelegen in de nabijheid van het NS-station van Bilthoven (5 minuten lopen) en is uitstekend bereikbaar middels de aansluiting op de A27 (Utrecht-Hilversum).
De statige voordeur brengt ons in een rijke hal met hoge ramen. De ruimten zijn groots en naar eigen inzicht in te delen (totaal begane grond 270 m²). De plafonds zijn hoog. En licht valt binnen.

Indeling
Entree, vestibule, royale ontvangsthal die toegang biedt tot een zeer ruime spreek-/vergaderkamer, werkkamer en de achtergelegen kantoorvertrekken en ruime archiefruimte, pantryruimte en toiletten.
De statige bordestrap leidt u naar de eerste verdieping. Ook deze is groot met zijn 129 m². De etage heeft een brede overloop. En 6 prachtige (kantoor)kamers. Er is een separate technische ruimte met patchkast evenals een toiletruimte aanwezig.

Een tweede statige trap leidt u naar de tweede verdieping. Deze verdieping biedt ruimte aan 3 ruime (werk)kamers en overloop, alsook aparte opslag- c.q. archiefruimte.

Het huis heeft een wijnkelder welke thans dient als opslag- en stookruimte.
Toen de partners van DixFortuin de villa in 2004 aankochten hebben ze met uiterste zorg verbouwd en gerenoveerd. Prachtige details zijn bewaard gebleven.

Opleveringsniveau
- veelal systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- pantry op de begane grond;
- verwarming en airconditioning in ieder vertrek;
- kabelgoten voorzien van databekabeling;
- diverse sanitaire ruimten op de begane grond en 1e etage.

Kenmerken
- perceelgrootte 1.562 m², volle eigendom;
- solitaire ligging met unieke uitstraling op een perfecte plek in Midden-Nederland;
- 14 vertrekken (kantoor-/overlegruimten) verdeeld over begane grond, 1e en 2e etage;
- kelder met stook- en opslagruimte;
- NEN 2580 gemeten metrage 496 m², verdeeld over kelder 23 m², begane grond 270 m², 1e etage 129 m² en
2e etage 74 m²;
- dubbele toegangspoort, waarvan één poort elektrisch bedienbaar is;
- 16 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- stenen garage/ separate opslagruimte (voormalige garage voor 2 auto's);
- automatische sproei installatie in de voortuin.

Ligging
Bilthoven ligt aan het begin van de Stichtse Lustwarande, een unieke gordel van buitenplaatsen en landgoederen aan de zuidwestkant van de Utrechtse Heuvelrug. De villa ligt vlak bij de stuifvlakten van het Panbos, begroeid met naaldbos. Vlak aan het Landgoed Beukenburg met zijn eeuwenoude eiken. En vlak aan het Heiderpark. Op loop-/ fietsafstand van het centrum. Ook Utrecht, met al haar stedelijke voorzieningen, is dichtbij.
De villa is gelegen in de nabijheid van het NS-station van Bilthoven (5 minuten lopen).

Bestemming
Op het perceel rust een woonbestemming met een huidige functieaanduiding kantoor. Koper zal te allen tijde zelf zijn voorgenomen gebruik bij de gemeente moeten toetsen c.q. daarvoor zijn goedkeuring aangaande het voorgenomen verbruik verkrijgen.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
473 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
3704
Oppervlakte
1562 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Soestdijkseweg Noord 328 BILTHOVEN

naar Soestdijkseweg Noord 328 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand