Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Singlerpad 1 - a LUNTEREN

Vraagprijs € 685.000 k.k.

Omschrijving

Gunstig in het midden van Nederland gelegen RUIM BEDRIJFSOBJECT met bedrijfswoning, kantoorruimte, werkplaats, bedrijfshallen, wasplaats en groot verhard buitenterrein. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 6.830 m² en biedt mede door de bedrijfsbestemming (bouwbedrijf) mogelijkheden. De huidige activiteit op het perceel is loonwerkbedrijf. De werkplaats is voorzien van een kraanbaan (takel ter overname), heather en smeerput. De overige hallen zijn geschikt voor stalling van materieel en opslag. Het buitenterrein is voor een groot gedeelte verhard met klinkers en aan de achterzijde van het perceel is een buitenbak/weide gerealiseerd. Dit landelijk gelegen bedrijf biedt waarschijnlijk (in overleg met de gemeente) ook mogelijkheden voor andere bedrijvigheid. Laat u informeren naar de mogelijkheden !

Centraal in Nederland, nabij het dorp Barneveld en vervolgens nabij de A1 en de A30 bedrijfslocatie met mogelijkheden. Het geheel is gesitueerd in het buitengebied van Lunteren. De onroerende zaken bestaan uit een bedrijfswoning met kantoor/bijkeuken, een werkplaats met smeerput en heather, bedrijfshallen en een groot verhard buitenterrein.

BOUWKENMERKEN WONING

- Bouwjaar : 1956.
- Bouwwijze: traditioneel gebouwd en pannengedekt.
- Inhoud: ca. 350 m³.

De woning is aangesloten op aardgas, waterleiding, elektra en riolering. De woning is opgetrokken in steen (spouw) en gedekt met pannen. De woning is gedeeltelijk voorzien van houten vloeren en heeft gedeeltelijk isolerende beglazing. De dakgoten zijn recent vernieuwd.

INDELING

Parterre
Entree/hal. Bijkeuken. Keuken. Hal met trapopgang, kelder en toilet. Slaapkamer. Woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is een kantoor gerealiseerd.

1e Verdieping
Overloop. 3 Slaapkamers en een badkamer met douche.

BIJGEBOUWEN

Royale carport met bitumineuze dakbedekking.
Werkplaats. Opgetrokken in steen en gedekt met bitumineuze dakbedekking en asbestcement golfplaten, voorzien van een betonvloer, heather, kraanbaan (takel ter overname) en smeerput. De werkplaats heeft aan beide zijde grote toegangsdeuren. De grondoppervlakte van de werkplaats is ca. 115 m².
2 Stalling machines. Opgetrokken in steen/damwand en gedekt met asbestcement golfplaten. Onder een gedeelte van de stalling is wateropvang ten behoeve van de wasplaats gerealiseerd. De stallingsruimte is voorzien van een betonvloer. De grondoppervlakte van de totale stallingsruimte is ca. 440 m².
Open loods. Opgetrokken beton elementen en gedekt met damwand profielplaten. Voorzien van een betonvloer. Totale vloeroppervlakte ca. 280 m².
Voormalige kalverschuren/opslagloodsen verdeeld over een viertal afdelingen. Deze schuren mogen worden vervangen door een hogere loods. Hiervoor is reeds een bouwvergunning verleend. Totale vloeroppervlakte ca. 570 m².

BUITENTERREIN

Het buitenterrein is verhard met klinkers en beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid of stallingsmogelijkheden. Op het perceel is een wasplaats aanwezig met olie- en vetafscheider.

OPLEVERING

De oplevering/aanvaarding zal in overleg plaatsvinden.

BEREIKBAARHEID

Deze woon-/werkaccomodatie is gelegen op geringe rij-afstand van de rijksweg A30 (Ede-Barneveld) en nabij de rijksweg A1 (Amsterdam-Apeldoorn).
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Overige bedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 68 a 30 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
G
Perceel
1738
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Lunteren
Sectie
G
Perceel
1995
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Singlerpad 1 - a LUNTEREN

naar Singlerpad 1 - a LUNTEREN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand