Plagweg 16 EMPE

Vraagprijs € 1.225.000 k.k.

Omschrijving

In het prachtige coulissen landschap gelegen PAARDENHOUDERIJ, met een moderne ruime woning (ca. 1.469 m³), rijhal (20 x 40) met eb en vloed rijbodem (van Equisport en Stability Mix), 10 paardenstallen waarvan 5 merrie veulen boxen en 3 wasplaatsen met warm en koud water waarvan 2 met solarium, veldschuur met 3 paardenstallen, geconditioneerde zadelkamer, fourage en werktuigenstalling, een technische ruimte waar de vorstvrije drinkbak voorziening en de installatie voor de eb en vloedbodems zich bevinden en een kantine. De kantine is voorzien van vloerverwarming, een keukenblok, douche, toilet en een eigen CV. Verder zijn er 5 paddocks, waarvan 2 gedraineerd, weilanden en een buitenpiste (20 x 60) met eb en vloed rijbodem (Equisport en Stability Mix) en verlichting. Het grote luxe tuinhuis is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche, wasmeubel en toilet, klein keukenblok, eigen CV en wasmachine aansluiting. Het totale perceel is 1.99.55 ha. groot. Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud.
De uitgebreide brochure en air video geven een volledig beeld van dit unieke object.

Het object heeft de agrarische bestemming, waar alle vormen van grondgebonden agrarische bedrijvigheid zijn toegestaan. Wijziging naar een bedrijvenbestemming is mogelijk. Er is een (binnenplanse) mogelijkheid om te wijzigen naar wonen, hiervoor is een principeverzoek nodig.
De ruime courante gebouwen geven een ruime keuze aan gebruiksmogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren.

BOUWKENMERKEN

Het woonhuis wordt verwarmt door een luchtwarmtepomp. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De installatie kan tevens worden gebruikt om te koelen.
Alle ramen aan de zon zijden zijn voorzien van automatische zonwering. Het woonhuis is voorzien van een professionele alarminstallatie.
Er bevinden zich sfeervolle terrassen rondom de gehele woning waardoor op elk moment van de zon genoten kan worden.

INDELING WONING

Souterrain:
Hal met 2 ruime slaapkamers voorzien van ramen met wolfskuilen waardoor er ruimschoots licht in de slaapkamers valt, badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad en wasmeubel met 2 wastafels, technische ruimte en een sauna.

Begane grond
Entree/gang met toilet en vide, zeer ruime moderne woonkeuken, gashaard en terrasdeuren. De zeer ruime keuken is voorzien van luxe inbouw-apparatuur:
- 2 dubbeldeurs Amerikaanse koelkasten: verdeling koelkast1 : 1 deel koelkast, 1 deel wijnkoelkast, verdeling koelkast 2 : 1 deel koelkast, 1 deel diepvriezer met ingebouwde ijsblokjesmaker en gekoeld water tap,
- 1 Miele oven en 2 Miele stoomovens,
- 1 Miele magnetron oven en 1 Miele oven 90 cm,
- 1 Miele inductieplaat met 3 kookpunten en 1 Miele inductieplaat met 2 kookpunten,
- 1 Miele Tepanyak plaat en 1 Miele lavasteen grill,
- 2 Miele vaatwassers,
- coocker,
- 2 spoelbakken,
- dubbele afzuiginstallatie met verlichting boven kookeiland,
- afzuigkap boven Tepanyak plaat,
- hardhouten bar,
- diverse inbouwkasten,
- een ruime bijkeuken met 2 wasmachine aansluitingen, woonkamer met grote open haard en een televisiekamer met gashaard.

1e verdieping
Overloop/gang met bergkast, ouderslaapkamer, badkamer met wasmeubel en vloerverwarming, ligbad, dubbele inloopdouche en een toilet. Een 2e slaapkamer, een zeer ruime 3e slaapkamer, badkamer met douche, wasmeubel en toilet.

2e verdieping
4e slaapkamer.

Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 99 a 55 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
K
Perceel
605
Hectare
01
Are
99
Centiare
55

Kadastrale gegevens

Gemeente
Brummen
Sectie
K
Perceel
605
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Plagweg 16 EMPE

naar Plagweg 16 EMPE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand