Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is onlangs verkocht

Maarsseveensevaart Kavel 1 0 ong MAARSSEN

Vraagprijs € 650.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

UW DROOMHUIS AAN DE RAND VAN DE STILLE PLAS?

UPDATE: De kavels 2, 3, 4, 5 en 6 zijn allen verkocht, kavel 1 is als laatste nog beschikbaar.

Het is mooi wonen in de Vechtstreek met z'n buitenplaatsen, monumentale villa's en het natuurschoon. Locaties als het plan Aan de Stille Plas zijn zelfs in deze streek zeldzaam. Een oase voor mensen op zoek naar rust, vrijheid en een drukke agenda die er even niet toe doet. En dat alles niet in een luxe vakantieoord, maar op een plek die u waarschijnlijk dierbaar is, namelijk uw eigen huis. Hier is ruimte om uw eigen domein te creëren. Verken deze droom en ontdek of u uw deze werkelijkheid kunt laten worden!

Plan Aan de Stille Plas heeft een totale omvang van maar liefst circa 2,4 ha vierkante meter grond, met hierop een 5-tal unieke en royale bouw­percelen variërend in oppervlakte van circa 2.650 tot 6.800 vierkante meter. De percelen zijn bereikbaar via een nieuw aan te leggen brug over de Maarsseveensevaart en worden ontsloten via een fraai aangelegde openbare centrale weg met klinkerverharding en streekeigen laanbeplanting. De centrale weg loopt richting de Kleine Plas over in een schelpenpad en via enkele houten bruggetjes wordt aansluiting gemaakt met het wandelpad rond de Kleine Plas. Alle percelen zijn alleen bereikbaar via een eigen dam en worden omzoomd door water met de mogelijkheid van een aanlegsteiger. Een ultieme combinatie van landelijk wonen en gegarandeerde privacy.

Plan Aan de Stille Plas zal met bewoners zoals u een bijzondere woonplek worden. De vrijheid is ongekend! Er is geen sprake van een vastomlijnd bouwplan dat richting geeft aan een specifiek woningontwerp. Het vigerende bestemmingsplan en de beeldkwaliteitsplannen bieden alle ruimte voor creativiteit. Ruimte die u samen met uw architect kunt benutten.

Speciaal voor dit plan hebben wij drie architecten aangezocht. Frisse en gedegen architectenbureaus met ervaring op dit soort ontwerpen voor percelen als deze. U blijft geheel vrij in uw keuze en u kunt vanzelfsprekend ook aan de slag met een eigen architect. De geselecteerde architectenbureaus hebben echter een voorsprong. Ze kennen de locatie en zijn daarnaast op de hoogte van de spelregels. Mocht u van plan zijn samen met één van hen uw droom te verwezenlijken, dan maken zij kosteloos en vrijblijvend een eerste studieschets-/ontwerp. Voor meer informatie:
https://www.bouwbedrijf-lichtenberg.nl/

Meer informatie over de kavels en de voorbeeld woningen vindt u op de website AANDESTILLEPLAS.NL
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
3.750 m²
Bouwjaar
2017

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.750 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maarssen
Sectie
C
Perceel
99999
Oppervlakte
3750 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Kaart