Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Laarderweg 26 BUSSUM

Vraagprijs € 245.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Aan de aanloopstraat naar het centrum van Bussum is dit woon-/winkelpand gelegen, zijnde een helft van een twee-onder-een-kap. Het betreft het volle eigendom omvattende het woon-/winkelpand met ondergrond, erf en toebehoren. In de omgeving bevinden zich vergelijkbare woon-/winkelpanden, horeca-gelegenheden en (lokale) retailers. De A1 is in ca. 15-20 minuten te bereiken. NS-station Bussum Zuid is op ca. 1 km gelegen.

Begane grond:
Winkelruimte van ca. 147 m² afgewerkt met een systeemplafond en grintvloer. Gang aan de achterzijde met toilet, keuken v.v. keukenblok, CV-ketel en boiler en half open bergruimte tussen keuken en winkelruimte.
Er is enkele beglazing in aluminium kozijnen aanwezig.

Verdieping:
Appartement met eigen toegang aan straatzijde, afgewerkt met laminaatvloer en systeemplafond. Woonkamer met open keuken met keukenblok v.v. koelkast, spoelbak en inductiekookplaat. Bergruimte met toilet en witgoedaansluitingen. Slaapkamer met open badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Er is enkele beglazing in houten kozijnen aanwezig.

Bijzonderheden:
• De verkoop geschiedt onder voorbehoud en gunning van de hypotheekhouder en curator;
• De verkoop geschiedt eveneens onder voorbehoud van machtiging van de rechter commissaris in de betrokken faillissementen.
• Het verkochte zal door koper moeten worden aanvaard in de staat waarin en ter plaatse waar het zich bij de aflevering bevindt. Door verkoper wordt niet ingestaan voor het aanwezig zijn van documenten, certificaten of vergunningen, welke voor het huidige gebruik van het verkochte of anderszins vereist mochten zijn. Verkoper sluit elke aansprakelijkheid uit voor het feit, dat het verkochte niet de eigenschappen bezit, die voor bedoeld gebruik nodig zijn. De Koper kan geen beroep doen op de rechten als bedoeld in artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek en doet door het enkele feit van zijn bod afstand van die rechten.
• Het object wordt opgeleverd in de huidige toestand, vrij van huur en gebruik.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
235 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bussum
Sectie
G
Perceel
545
Oppervlakte
195 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart