Johannahoeve kavel 3 0 ong OOSTERBEEK

Vraagprijs vanaf € 1.280.000 k.k.

Omschrijving

De 3 van Johannahoeve

In een landelijke, historische setting worden drie percelen weideland verkocht waar in de toekomst drie royale en luxe landhuizen komen. Een unieke kans om úw eigen droomhuis te realiseren, klassiek of modern!

Kavel 1 is reeds verkocht!
Kavel 2 en 3 met een perceelsgrootte van 3.200 m² zijn nog beschikbaar.

Een kronkelend landweggetje omringd door eeuwenoude eiken leidt u door het heuvelachtige landschap van het landgoed 'De Johannahoeve', gelegen aan de rand van het romantische kunstenaarsdorp Oosterbeek. De rijke bossen tonen her en der openingen met een weids uitzicht over drie percelen weideland met een oppervlakte van totaal maar liefst circa 9.000 m².

Een unieke zeldzaamheid doet zich voor: het is mogelijk om hier enkele zeer stijlvolle landhuizen te bouwen. Bijzonder exceptioneel vanwege de architectuur, de uitstraling, de idyllische ligging én het volume. De woningen kunnen een inhoud van circa 2.000 m³ met een bijgebouw van circa 500 m³ omvatten. Dit is een heerlijke stek om in alle veiligheid, rust én gemak nabij het fijne centrum van zowel Oosterbeek als Arnhem te kunnen resideren. Precies zoals architect Marco van Veldhuizen zijn ontwerpen het allerliefst heeft… De huizen liggen met "de billen in het bos" en hebben vrij uitzicht over de fraaie landerijen rondom Oosterbeek.

Op zeer korte afstand bevindt zich het treinstation Oosterbeek-Arnhem-Ede/Wageningen (ook internationaal). In de nabijheid treft u uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, sportclubs en -velden plus een drietal prachtige golfbanen. Via de A12, A15 en A50 is Oosterbeek vanuit alle windrichtingen bereikbaar. Binnen slechts 45 minuten bereikt u Utrecht, Amersfoort of Hilversum. Amsterdam? U bent er in een uur.

Bekijk de omgevingsvideo van 'de 3 van Johannahoeve' bij de foto's bovenaan de pagina.

Uit het huidige bestemmingsplan is op te maken dat de 3 kavels bestemd zijn voor woondoeleinden met een bebouwings­categorie C, waarbij een inhoud tot 1.000 m³ toegelaten wordt met een maximale hoogte en goothoogte van resp. 8 en 6 meter, een bebouwingsgrens is niet ingetekend, de minimale afstand tot de bestemmingsgrens bedraagt 5 meter.

Bovengronds gerealiseerde bebouwing kan onderkelderd worden waarbij de ondergrondse bebouwing niet mee telt voor de bovengrondse m³.

De vrijstellingsbepalingen geven de mogelijkheid de inhoud met maximaal 10% te vergroten, echter op hoogte­maten zijn de vrijstellings­bepalingen niet van toepassing. Het realiseren van bijgebouwen is mogelijk tot 50 m² met een maximale hoogte en goothoogte van respectievelijk 6 en 3 meter.

Ook hier is binnen de vrijstellingsbepalingen de mogelijkheid te vergroten tot maximaal 70 m².

Daarnaast is er in een verdere planvorming de mogelijkheid, naast de grenzen binnen het bestemmingsplan, gebruik te maken van de mogelijk­heden van additioneel vergunningsvrije bouwdelen. Deze bieden doorgaans verrassende mogelijkheden.

Overigens, modern of klassiek! Uiteraard zal u uw wensen moeten voorleggen aan de welstandscommissie maar beiden zijn mogelijk.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
3.200 m²
Bouwjaar
2017

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3200 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oosterbeek
Sectie
c
Perceel
6323
Oppervlakte
3200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Beschutte ligging, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Johannahoeve kavel 3 0 ong OOSTERBEEK

naar Johannahoeve kavel 3 0 ong OOSTERBEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand