Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Hoofdweg 25 EMST

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Een vrijstaand horecaobject met woonruimte op een zichtlocatie gelegen aan de rand van de toeristische Veluwe. Dit welbekende familiebedrijf bestaat al sinds 1912 en is sinds 1952 een café.

Inmiddels is dit horecabedrijf uitgebreid en bestaat uit een café, restaurant en feestzaal voor partygebruik met dansvloer! Uiteraard beschikt dit bedrijf over een professionele keuken met aparte spoelkeuken, groot buitenterras en ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit alles op een perceel van 1.230 m² met een totale vloeroppervlak van ca. 385 m². Het object is thans in gebruik als café/restaurant 'Van de Schepop'. Het perceel is gelegen aan een doorgaande weg tussen Epe en Apeldoorn en is zeer goed bereikbaar. De hoofdweg wordt intensief bereden door fietsende toeristen en is in slechts enkele autominuten bereikbaar vanaf de snelweg A50. Epe is te berijden binnen 5 minuten, Zwolle binnen 20 minuten, Apeldoorn binnen 15 minuten en Deventer binnen 25 minuten. Het café/restaurant beschikt over een compleet opleveringsniveau met o.a. moderne professionele keuken, volledig ingerichte bar, inventaris, toiletgroep, e.d. Ten behoeve van het etablissement is een ruime parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein.
De eenvoudige woning is gelegen boven het café/restaurant, de woning is zowel vanuit het restaurant als via de buitenzijde te bereiken.

Bouwjaar: Het object is gebouwd omstreeks 1955.
Bouwwijze: Traditioneel opgetrokken in steen/spouwmuren en voorzien van bitumen dakbedekking.
Isolatie: Het object is gedeeltelijk geïsoleerd.
Woonoppervlakte: circa 53 m².
Horecaoppervlakte: circa 332 m².
Inhoud: totaal circa 1.451 m³.

Parterre
Café met bar en rokersruimte, voorzien van afzuiginstallatie. Het café is voorzien van een geluidsinstallatie, een bar voorzien van 5 koelingen en 3 taps. Restaurant met zaal, met plek voor 150 personen én een dansvloer. De zaal en restaurant zijn van elkaar te scheiden middels een verschuifbare wandmodule. De bar in de zaal beschikt over 1 tap, 2 koelingen en een gekoeld flessennest.
Toiletgroep is via alle ruimten te bereiken en beschikt over een dames-, heren- en invalidetoilet.
De professionele keuken beschikt over de volgende apparatuur: 1x steamer, 1x braadslee, 2x frituur, 6-pits gasfornuis, gekoelde saladebar en een warmterek t.b.v. de borden. De separate spoelkeuken is voorzien van doorschuif vaatwasser. Achter de keuken bevinden zich de voorraad opslag en de koelingen. Er bevindt zich een koelcel, vriescel en een koelcel met 2x tanks van 1000 liter t.b.v. het bier.

1e Verdieping
Woning: Entree, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Woonkamer met dakterras.

Bijzonderheden
De gemeente Epe heeft plannen om in het verlengde van het terras een dorpsplein te maken. Dit plein zal dan gebruikt worden bij verschillende festiviteiten zoals koningsdag.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Café-restaurant met zalen
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
332 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Epe en Oene
Sectie
O
Perceel
2993
Oppervlakte
1230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hoofdweg 25 EMST

naar Hoofdweg 25 EMST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand