Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Holzenbosch: Holzenhoef 225 Tieland 0 ong VOORTHUIZEN, Holzenbosch

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

TYPE TIELAND - VERRASSEND BREDE NUL-OP-DE-METERWONINGEN

De woningen van Tieland herken je door het bijzondere metselwerk in de voorgevel, een doorgestoken topgevel en unieke schoorsteenelementen die de woningen een prachtige uitstraling geven. Een en ander uiteraard modern en onderhoudsarm uitgevoerd. Maar dat is nog niet alles! Deze verrassend brede huizen zijn zogenaamde nul-op-de-meterwoningen. Ze zijn niet alleen all-electric (er is geen gas), maar ze hebben een specifieke installatie zodat de woning qua energie zelfvoorzienend is. Op het dak liggen dan ook de minimaal 21 van de nieuwste, meest effectieve full-black zonnepanelen. Daarnaast is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. De begane grond is ingedeeld met een riante woonkamer en keuken. Vanaf hier loop je zo de mooie tuin in, waar je tevens de berging vindt. Op de eerste verdieping heb je met drie volwaardige slaapkamers en een ruime, goed uitgeruste badkamer volop ruimte voor het hele gezin. De zolder maakt met verschillende indelingsmogelijkheden het wonen hier helemaal compleet. De hoekwoningen zijn voorzien van een dwarskap en een extra brede tuin. Hier heb je op eigen terrein ruimte voor je auto. Bouwnummer 225 heeft standaard een ruime carport met berging en veranda.

WAT IS EEN NUL-OP-DE-METERWONING?

WAAROM KIEZEN VOOR NUL-OP-DE-METER-WONING?
In Holzenhoef komen 7 nul-op-de-meter woningen (NOM-woningen Tieland). Maar wat is nou precies zo'n NOM-woning? En nog veel belangrijker: wat zijn nou eigenlijk de voordelen voor jou als bewoner? Bij een NOM-woning wekt de woning tenminste evenveel energie op als deze nodig heeft voor het verwarmen van het huis, warm tapwater en 'normaal' huishoudelijk verbruik. Bij een gemiddeld verbruik staat de energiemeter aan het eind van het jaar op nul. Uiteraard is niet elk huishouden hetzelfde en daarom kan dit zowel positief als negatief afwijken. Dat is onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden en het gebruikersgedrag.

Wat is er nodig voor een NOM-woning?
Een NOM-woning is op verschillende manieren te realiseren en er kan gebruik gemaakt worden van diverse toepassingen. Het belangrijkste is dat de woning voldoet aan een goede mix van goede isolatie en ventilatie, er op een slimme manier verwarmd en gekoeld wordt en dat de woning zelf duurzame energie opwekt. Hoe realiseert Heilijgers dit in Holzenhoef? We hebben de energievraag beperkt, doordat we de woning voorzien hebben van een 'warme' jas. Dit is gedaan door de woning zeer hoogwaardig te isoleren. Daarnaast is het belangrijk dat voldoende frisse lucht binnen komt door een goede ventilatie. We gebruiken duurzame energie: de lucht en de zon worden gebruikt als duurzame energiebronnen. Onze NOM-woningen worden voorzien van lucht-wamtepompen, warmte-terug-win-installaties om de woning te verwarmen en te ventileren. Zonnepanelen zorgen voor opwekking van elektriciteit. In Holzenhoef worden door Heiligers zelfs de meest hoogwaardig verkrijgbare zonnepanelen op het dak gelegd. Er is geen fossiele energie meer nodig. Dat wat er nodig is, wek je duurzaam op.

Laat de zon het werk doen
In een NOM-woning ga je anders met energie om. Je gaat energie gebruiken als de zon schijnt. Je laat juist je elektrische apparaten overdag het werk doen, want dan heb je zonne-energie. Dus doe je wasjes overdag en zet de vaatwasser 's ochtends aan in plaats van 's avonds voor je naar bed gaat.

De voordelen
Een NOM-woning heeft niet alleen een financieel voordeel, doordat de energierekening nul is. Het zorgt ook voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Door de goede isolatie is er geen overlast meer door tocht en vliegen er geen stofdeeltjes meer door de lucht die door radiatoren omhoog worden 'geblazen'. Ook is er minder geluidsoverlast van lawaai buiten vanwege de hoogwaardige kierafdichting, isolatie en het ontbreken van ventilatieroosters in de kozijnen. Daarnaast hebben eventuele stijgende energieprijzen geen invloed op de energierekening. Ook kun je voor een NOM-woning nog eens extra geld lenen. Dus het extra bedrag dat je moet betalen kun je meefinancieren. En deze extra financieringskosten zijn lager dan de energiekosten die je normaal hebt. Kortom: wie wil er nou niet zo'n huis van de toekomst?

De artist impressions zijn ter illustratie om een beeld te geven van de woning. De technische tekening geeft de situatie weer per bouwnummer. De optant ontvangt deze tekening tijdens het verkoopgesprek bij de makelaar.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2016.

Er is een inschrijvingsprocedure voor de verkoop van deze fase van toepassing. De sluitingsdatum van deze inschrijvingsprocedure is tot en met maandag 11 december 2017. Voor meer informatie en inschrijving zie www.holzenhoef.nl
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
133 m²
Inhoud
517 m³
Perceeloppervlakte
269 m²
Bouwjaar
2018
Kamers
5
Slaapkamers
3

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
133 m²
Externe bergruimte
31 m²
Bruto inhoud
517 m³
Perceeloppervlakte
269 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren

Energie

Energielabel
Klasse A
Status
Voorlopig
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water
zonnecollectoren, elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorthuizen
Sectie
A
Perceel
1234
Oppervlakte
269 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, oost
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
carport, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Kaart Holzenbosch: Holzenhoef 225 Tieland 0 ong VOORTHUIZEN, Holzenbosch

naar Holzenbosch: Holzenhoef 225 Tieland 0 ong VOORTHUIZEN, Holzenbosch
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand