Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Heldamweg 8 HARMELEN

Vraagprijs € 1.950.000 k.k.

Omschrijving

EEN LOCATIE MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Op een unieke locatie, aan de rand van de Leidsche Rijn gelegen, bieden wij deze WOONBOERDERIJ met PAARDENHOUDERIJ EN KANTOORRUIMTE aan. Het geheel is op een ruim perceel van 36.570 m² gelegen. Op het perceel is nog een wedstrijdformaat rijhal, paardenstallen en buitenrijbaan aanwezig. Een fantastische locatie voor zowel hobbymatige als bedrijfsmatige paardenhouderij. De locatie biedt niet alleen de mogelijkheid voor een paardenhouderij maar ook voor andere activiteiten zoals hoveniersbedrijf, bed and breakfast, opslag en stalling etc. Het object is zeer goed onderhouden en op een centrale plek gelegen.

BOUWKENMERKEN

- Bouwjaar: ca. 1976.
- Bouwwijze: traditioneel gebouwd, uit handvorm steen opgetrokken, zadeldak met wolfseind en met pannen bedekt.
- Isolatie: voorzien van dubbel glas.
- Inhoud: ca. 900 m³.

INDELING

Parterre
Hal met ruime garderobe, vaste kast en separaat toilet. Zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar buiten en een open haard. Ruime woonkeuken bijkeuken. Slaapkamer met eigen badkamer en openslaande deuren naar buiten. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel.

1e Verdieping
Overloop met toegang naar vijf slaapkamers. Separaat toilet. Badkamer met douche en wastafel. Twee bergingen en diverse vaste kasten.

BIJGEBOUWEN

- Zeer grote rijhal, verdeeld in twee delen. Het voorste gedeelte is te betreden via twee schuifdeuren. Verder is het voorste gedeelte voorzien van paardenboxen en een kantoorruimte. Het kantoor is voorzien van vloerverwarming, toiletten en keuken. In het achterste gedeelte is de paarden rijbak gelegen. De wedstrijdformaat rijbak is ca. 45 x 20 meter en heeft een professionele bodem;
- Buitenrijbaan, afmeting 45 x 25 meter;
- Belebro trainingsmolen, doorsnede 20 meter;
- Kapschuur, in gebruik als stalling en opslag voor hooi en stro.

BUITENTERREIN

Een zeer ruim perceel verdeeld in een siertuin rondom de woning. De weiden zijn parkachtig aangelegd door Copijn, die tevens het Wilhelminapark, de tuinen van kasteel De Haar en de tuinen van het Rijksmuseum heeft aangelegd.

BESTEMMINGSPLAN

Op het perceel rust een bedrijfsbestemming en een agrarische bestemming.

BIJZONDERHEDEN

- Burgemeester en wethouders zijn bevoegd vergunning te verlenen voor een loonwerkersbedrijf, veehandelsbedrijf, foeragehandel, hovenier, sierviskwekerij, dierenartsenpraktijk, dierenasiel of –pension, hondenfokkerij, opslagbedrijf/ caravan– en of botenstalling;
- Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 65 a 70 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Harmelen
Sectie
K
Perceel
119
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Harmelen
Sectie
K
Perceel
179
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Harmelen
Sectie
K
Perceel
180
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart