Grevensweg 15 nabij DOORNSPIJK

Vraagprijs € 240.000 k.k.

Omschrijving

Waar vindt u nog stilte en rust?
Hier kunt u uw eigen droomhuis op een kavel van circa 1.668 m² of 2.208 m² realiseren (optioneel extra grond bij te koper).
Op één van de mooiste locaties van Doornspijk mogen wij u twee fraaie bouwkavels aanbieden.
Op een lommerrijke plek in het coulisselandschap tussen Landgoed Klarenbeek en de Veluwse bossen zijn de oude veeschuren afgebroken en laat het bestemmingsplan de bouw van twee vrijstaande woningen toe. De begane grondoppervlakte van de woningen mag maximaal 110 m² per woning bedragen en de inhoud mag maximaal 750 m³ per woning zijn. Per woning mag er een bijgebouw van maximaal 75 m² gebouwd worden.

De locatie is te bereiken via een onverharde weg, waar voornamelijk bestemmingsverkeer en fietsers langskomen.
De op het erf staande oude boerderij wordt separaat verkocht en dient door de nieuwe eigenaar gerenoveerd/herbouwd te worden.

Kopers hebben de vrijheid hun eigen droom hier te verwezenlijken, de Gemeente Elburg zal echter wel mee willen denken om een passend ontwerp te realiseren in dit fraaie gebied. Voor alsnog dient er een gezamenlijke oprit te komen richting de beide kavels.

De belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp zijn:
- De uitstraling van de boerderij als hoofdgebouw met de bijgebouwen aan één erf dient gehandhaafd te blijven in het nieuwe plan waarbij de stallen zijn afgebroken en er twee nieuwe woningen gebouwd worden.

- De structuur van het landschap dient gerespecteerd en zo mogelijk verstrekt te worden in het nieuwe plan.

- De boerderij en de twee nieuwe woningen zullen zodanig gegroepeerd worden dat iedere woning maximale privacy heeft en een eigen en mooie relatie met het landschap, ondanks dat de voorzijde aan een gemeenschappelijk erf ligt.

De ligging is uitermate centraal, tussen Elburg en Nunspeet, met uitstekende verbindingen. Toch woont u hier prachtig in de rust en geniet u van het magnifieke buitengebied, welke afgewisseld wordt met weilanden, zandverstuiving, bossen en houtwallen.

BIJZONDERHEDEN
• De verkoper heeft voor zijn rekening het perceel laten controleren op vervuiling. De kavels kunnen daarom met een officiële schoongrondverklaring worden aangeboden. Tevens heeft er een asbestinventarisatie plaatsgevonden.
• Er is reeds een schets van een type woning getekend door Architectenburo Wirix BNA uit Warnsveld. Dit type woning dient slechts als voorbeeld voor hetgeen er gebouwd kan worden. U heeft als koper de vrijheid om iets anders in te dienen bij de Gemeente Elburg.
• Het bestemmingsplan is goedgekeurd, een koper dient uitsluitend een omgevingsvergunning (bouwvergunning) in te dienen voor de te bouwen woning.
• Er is een gemeentelijke vergunning voor het slopen c.q. verwijderen van de aanwezige gebouwen.
• Ecologisch-, akoestisch- en milieurapport voldoen aan alle eisen.

VOORZIENINGEN
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig op het perceel van de boerderij. Koper dient zelf voor zijn rekening de kavel/woning aan te sluiten op de nutsvoorzieningen.

Vraagprijs kavel op circa 1.668 m² € 230.000,-- k.k.
Vraagprijs kavel op circa 2.208 m² € 240.000,-- k.k.
Optioneel extra grond bij te koper € 10,-- k.k. per m²

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
2.208 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.208 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Doornspijk
Sectie
D
Perceel
3082
Oppervlakte
2208 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Grevensweg 15 nabij DOORNSPIJK

naar Grevensweg 15 nabij DOORNSPIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand