Biltseweg 27 A SOEST

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Omschrijving

BOUWKAVEL OP LANDGOED PIJNENBURG

Midden in de natuur, omringd door bossen en weilanden, is op landgoed Pijnenburg een schitterende bouwkavel van ca. 3.000 m² gelegen. Hier heeft u de mogelijkheid om een vrijstaande woning te realiseren van max. 1.400 m³ met een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

De kavel wordt door landgoed Pijnenburg uitgegeven op basis van een recht van erfpacht voor 30 jaar. De canon is fiscaal aftrekbaar en bedraagt € 17.000,- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd conform het CPI, vastgesteld door het CBS.

De erfpachter dient voorafgaand aan de bouw van de nieuwe woning zelf zorg te dragen voor de omgevingsvergunning, alsmede voor de overige van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen. Naast de publiekrechtelijke vergunning(en) dient ook privaatrechtelijke goedkeuring van het landgoed te worden verkregen voor het bouwplan. De voorwaarde voor goedkeuring is dat het bouwplan dient te passen bij de uitstraling en het karakter van het landgoed.
Tevens dient de erfpachter zorg te dragen voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen en riolering.

De oudste vermelding van 'Pijnenborch' dateert van omstreeks 1606. Landgoed Pijnenburg werd destijds geëxploiteerd als productiebos en veenontginning. 'Pijn' staat hier voor de nog altijd aanwezige 'grove den'. Momenteel beslaat Landgoed Pijnenburg ca. 340 hectare en is het gelegen in de gemeenten Baarn, Soest, Hilversum en Zeist. Het landgoed bestaat onder meer uit bos-, natuur-, en landbouwgronden en recreatie terreinen. Op het landgoed bevinden zich diverse opstallen,
waaronder het monumentale landhuis Pijnenburg, een monumentaal koetshuis, theehuis 't Hooge Erf, een aantal boerderijen en diverse woningen.

Soest is centraal in het land gelegen en bevindt zich op korte afstand van Amersfoort en Utrecht. De voorzieningen van Soest bevinden zich op fietsafstand. Op loopafstand zijn diverse bossen en natuurgebieden gelegen om heerlijk te recreëren in de prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN
- De grond wordt door Landgoed Pijnenburg in erfpacht uitgegeven voor een periode van 30 jaar.
- De vraagprijs op Funda van € 450.000,- k.k. is indicatief en gebaseerd op de gekapitaliseerde canon voor het gebruik van de grond ad. € 17.000,- per jaar.
- Het perceel dient nog te worden ingemeten.

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
3.000 m²
Bouwjaar
2018

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
13540
Oppervlakte
3000 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Biltseweg 27 A SOEST

naar Biltseweg 27 A SOEST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand